Produžen rok za prijavu za Telekom konkurs za inovacije!

Kao što smo najavili Deutsche Telekom je i ove godine raspisao globalni konkurs za inovacije, Telekom Innovation Contest. Organizatori globalnog projekta su Telekom laboratorija za inovacije, biznis inkubatori hub:raum iz Berlina, Krakova i Tel Aviva, Kitchen Budapest kao i kompanije članice Deutsche Telekom grupacije.

TIC

Zbog velikog interesovanja timova, rok za prijavu učesnika je produžen do 15. aprila, do 23:59h, a prijavljivanje se i dalje vrši putem sajta www.telekom-innovation-contest.com.

Timovi od dvoje ili više ljudi mogu prijaviti svoje ideje u nekoliko kategorija: “Cloud-Based Productivity”, Mediji i komunikacija budućnosti, “Internet of Things”, Cyber sigurnost, „Reality Data“ (Big Data) i „Pametna energija“ (Smart Energy).

Nakon isteka roka za prijavu ideja, 15. aprila, stručnjaci Deutsche Telekoma će pregledati sve prijave. Timovi sa najboljim idejama će biti pozvani na nacionalno finale, koje će se održati u maju, a pobjednički tim ulazi u sljedeću fazu takmičenja, odnosno učestvovaće na završnom takmičenju u Krakovu krajem juna ove godine.

Jovana Biga

Author: Jovana Biga

101% Geek, student Ekonomskog fakulteta, najuticajniji SnapChatter istočno od Misisipija, kad poraste biće Minion!

Share This Post On

Vaše mišljenje: