Pridružite se DMZCON 2023. Internacionalnoj sajber security konferenciji koja se ove godine održava u Podgorici

DMZCON 2023 je međunarodna konferencija na temu sajber bezbjednosti i ove godine će se po prvi put održati u Crnoj Gori od 28. septembra do 3. oktobra.  

Sa preko 50 govornika iz oblasti informacione bezbijednosti, program konferencije nudi tri paralelna dijela sa sveobuhvatnim izveštajima, okruglim stolovima i tehničkim radionicama.

Konferencija je usko fokusirana na poslovno umrežavanje i dijeljenje znanja između renomiranih stručnjaka iz Sajber Security oblasti.

DMZCON je prepoznat po renomiranim govornicima i stručnjacima koji dolaze iz renomiranih kompanija i zemalja cijelog svijeta kao što su: SAD, Finska, Indija, Poljska, Izrael, kao i govornici iz Crne Gore.

Na sajtu konferencije dostupna je lista dijela predavača, dok najava govornika se može očekivati i u narednim sedmicama.

Agenda i detalji dostupni su na zvaničnom sajtu konferencije. Organizatori konferencije su crnogorski klaster za informacione tehnologije ICT Cortex, DMZ Labs i RST Cloud, kao i Netokracija – medijski sponzor za Hrvatsku.

“Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj internacionalnoj konferenciji i uzmu aktivno učešće u bogatom programu koji očekuje sve posjetioce.” – poručili su iz ICT klastera Cortex.

Kupovinom dvije karte do 22. avgusta 2023 još 2 dobijate gratis, a uz promo kod ICT klastera Cortex DMZCONICT obezbijeđen je popust od 20%. Sve informacije su dostupne na sajtu. 

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: