Takmičenje “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”

Crnogorski Telekom, u saradnji sa NVO Digitalizuj.me, u petak 15. novembra, od 18 do 20 časova, organizuje takmičenje “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”. Na takmičenju će biti predstavljene biznis ideje mladih crnogorskih preduzetnika a sve to će biti uvod i priprema za predstojeći program WARP – intenzivni kurs za podršku mladim inovatorima iz Centralne i Istočne Evrope. WARP program se održava u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra, u organizaciji njemačkog biznis inkubatora Hubraum.

Pobjednik takmičenja “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP” direktno će učestvovati u WARP programu, čiji je cilj povezivanje preduzetnika u Evropi i pružanje podrške kroz rad sa mentorima i ekspertima, kako bi se  poslovne ideje na najbolji način plasirale na međunarodno tržište.

Takmičenje “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP” održaće se u prostorijama kompanije Domen (City Kvart, Lamela 3/1). U prvom dijelu takmičenja, predstavnici Telelekoma i Hubrauma, govoriće o trendovima u telekomunikacionoj industriji, ulozi biznis inkubatora, a davaće i savjete vezano za prijavljivanje i učešće u WARP programu. Nakon toga, učesnici takmičenja će imati priliku da predstave svoje ideje. Pojedinačne prezentacije će trajati od 5-10 minuta, a petočlani žiri i publika će imati priliku da postavljaju pitanja takmičarima. Iste večeri, žiri u čijem će sastavu biti predstavnici Hubrauma, Telekoma, NVO Digitalizuj.me i kompanije Domen, odlučiće ko će od prijavljenih dobiti nagradu – plaćen prevoz i smještaj u Krakovu kao i osmodnevni kurs i rad sa preko pedeset mentora.

Neophodno je da se zainteresovani za učešće u takmičenju “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”, prijave na sajtu Hubrauma, sa naznakom da žele učešće u takmičenju koje organizuje Telekom 15. novembra. Potom je istu prijavu potrebno poslati na [email protected], a na istu adresu se mogu slati dodatna pitanja u vezi takmičenja i WARP programa. Rok za prijavu je četvrtak, 14.11. 

Sa sajta Telekoma takmičari mogu preuzeti prezentaciju koja će im pomoći da na najbolji način predstave svoje ideje.

Hubraum_WARP

O Hubraumu i WARP programu predrag

Njemački Biznis inkubator Hubraum (Hub:raum) preko Telekoma pruža podršku mladim preduzetnicima iz Crne Gore, a za pojedinačne projekte će biti izdvojeno od 10 do 80 hiljada eura.  Jedna od kancelarija Hubrauma, sa sjedištem u Krakovu, nudi podršku mladim preduzetnicima iz zemalja Centralne i Istočne Evrope čime je omogućena i direktna podrška crnogorskim inovatorima.

U okviru biznis inkubatora, pokrenut je program WARP koji se održava u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra.

Author: Nikola Vulic

Predavač, konsultant, zaljubljenik u sport, pen&paper RPG fanatik, gejmer (ne nužno tim redosledom). Suosnivač Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: