Budite dio prvog izdanja South East Europe Customer Experience Awards!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da budete dio prvog izdanja South East Europe Customer Experience Awards i da prisustvujete prvom online ICX takmičenju 29. maja!

Iako je prvobitno bilo planirano da SEECXA budu održane u Beogradu, zbog trenutne situacije u svijetu, organizatori su odlučili da organizuju online finale putem platforme Zoom.

Sav sadržaj, osim ručka, je i dalje prisutan:

  • Prezentovanje u sklopu finala;
  • Mogućnost slušanja više od 50 otvorenih prezentacija drugih finalista gdje možete čuti najbolje CX inovacije i inicijative;
  • Networking sa drugim finalistima i sudijama;
  • Ceremonija proglašenja pobjednika;
  • Zabava.

Uz to, dodali su i CX Trend Talks – posebnu sobu sa 6 svjetskih stručnjaka iz oblasti CX-a koji će održati prezentacije otvorene za sve prisutne.

Ovdje možete pogledati spisak kompanija koje će prezentovati svoje CX inicijative.

Kako ovakve nagrade širom svijeta igraju značajnu ulogu u oblasti iskustva potrošača, ova priča pokrenuta je sa istim ciljem – da se prepoznaju i nagrade upravo one kompanije koje su istrajne u namjeri da unaprijede iskustvo potrošača i da svog kupca stave na prvo mjesto.

Pored toga što su ove nagrade najveći događaj ovog tipa na svijetu, prepoznatljive su po transparentom procesu ocjenjivanja od strane nezavisnih sudija. Većina prezentacija je otvorena za sve posjetioce, te predstavljaju i vid konferencije edukativnog karaktera.

Organizator ovih nagrada je firma Awards International, koja organizuje biznis nagrade širom svijeta i otvara prve Customer Experience nagrade za naš region, sa sjedištem u Beogradu! Firma je osnovana 2008. godine i posvećena je razvitku profesionalnih programa za poslovne nagrade. Awards International realizuje svoje konferencije i događaje na području Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Holandije, a sada i Jugoistočne Evrope.

Obezbijedite sebi mjesto na prvom izdanju SEECXA putem linka.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: