Bild Studio organizuje Veliku zimsku IT praksu

Bild Studio, kreativna full-service agencija iz Podgorice, pokreće Veliku zimsku IT praksu u trajanju od 6 mjeseci, tokom koje će se obučiti 14 mladih ljudi za frontend, backend programiranje, kao i za UX dizajn.

Ovo je velika šansa za sve mlade koji žele da steknu znanje u jednoj od najperspektivnijih industrija na globalnom tržištu rada. Cilj je da najbolje polaznike zaposle u firmi odmah nakon završetka prakse, čime su se vodili i tokom prethodnih 7 uspješno realizovanih praksi u oblastima marketinga, dizajna i informacionih tehnologija.

Praktikanti će od 15. januara do 15. jula 2019. godine raditi na konkretnim projektima, svakodnevno obučavajući se u radu sa mentorima sa dugogodišnjim iskustvom u programiranju i dizajnu. U radu će se primjenjivati posljednji tehnološki trendovi, principi i programski jezici koji su na cijeni kod nas, u regionu i u svijetu.

Osnovni kriterijum za izbor i selekciju kandidata koji će dobiti prvi posao biće stečeno znanje tokom prakse i uložen trud. Bild studio želi da mladim ljudima pruži priliku da grade svoju budućnost u jednoj od najbrže rastućih firmi u Crnoj Gori. Želja im je da zadrže uspješne i vrijedne pojedince u Crnoj Gori i da im daju im mogućnost da napreduju.

Na praksu se mogu prijaviti aktuelni studenti i diplomci IT ili drugog usmjerenja, osobe koje žele prekvalifikaciju i karijeru u IT svijetu, ali i zaposleni u IT industriji koji traže dodatnu specijalizaciju.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane kandidate i kandidatkinje da se prijave na Veliku zimsku IT praksu u Bild Studiju najkasnije do 23.11.2018. putem veb sajta.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: