Uzbudljiva onlajn radionica za mlade ljubitelje rok muzike!

Ako voliš rok muziku, imaš između 15 i 19 godina, uživaš u zvucima gitare i želiš da saznaš više o istoriji ex-yu rok muzike, imamo sjajne vijesti za tebe!

Približava se datum koji će razgaliti srca mladih entuzijasta rok zvuka. Upiši u svoj kalendar – 2. oktobar 2023. je dan koji obećava da će biti nezaboravan! Rockin’ History onlajn radionica donosi uzbudljivo putovanje kroz istoriju ex-yu rok muzike, što je prilika koju ne smiješ propustiti. 

 

Šta te očekuje na radionici?

Imaćeš priliku da otkriješ dublje tajne uzbudljive istorije ex-yu rok scene i saznaš zašto je ona od suštinskog značaja za tvoju lokalnu zajednicu. Takođe, razgovaraćeš sa renomiranim stručnjacima iz ove oblasti i imati priliku da čuješ priče o najvećim rok izvođačima iz našeg regiona

Sada stižemo do najuzbudljivijeg dijela. Na radionici ćeš upoznati i razgovarati sa pripadnikom ove industrije. Imaćeš priliku da naučiš kako da održiš pravi intervju, a onda i da intervjuišeš upravo tog muzičara! Cilj radionice je upravo da se kreira serijal video intervjua sa rok muzičarima regiona, kako bi ovaj dio rok istorije ostao zabilježen u vremenu i bio dostupan što široj publici.

Tvoj vodič kroz ovu uzbudljivu rok avanturu biće Tosho Filipovski – istraživač, novinar i muzičar, poznat po autorstvu “Prve makedonske rok enciklopedije”. 

Svi učesnici biće nagrađeni certifikatom i dvogodišnjim članstvom u Ex-Yu Rock Centar fan klubu! Ako do sada još nisi čuo/la za ovaj muzej u Sarajevu, baci pogled na njihov sajt i društvene mreže, tamo ćeš pronaći mnogo zanimljivosti!

Da li ti ovo rok putovanje zvuči uzbudljivo? Prijavi se do 22. septembra 2023. godine putem prijavne forme.

 

Za više informacija o ovom ali i sličnim projektima i prilikama za mlade, pratite Instagram i Facebook profile Muzeja.

Ova uzbudljiva rock putovanja za mlade su dio projekta “Rock for Unity”, koji se realizuje u saradnji digitalne agencije Alicorn, nevladinog udruženja “Ex-Yu Rock Society” iz Bosne i Hercegovine i nevladinog udruženja “Eurothink – Centar za evropske strategije” iz Sjeverne Makedonije, uz podršku Evropske unije.

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: