Digitalizuj.me vol. 47 – “Internet kao Aladinova čarobna lampa: Kako da studiraš, putuješ besplatno, živiš od bloga i još mnogo toga”

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 47. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u petak, 10. februara, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (City kvart, Vojvode Maša Đurovića 3/1). U pitanju je predavanje pod naslovom “Internet kao Aladinova čarobna lampa: Kako da studiraš, putuješ besplatno, živiš od bloga i još mnogo toga, a predavač je Jovana Miljanović, blogerka, marketing konsultantkinja, preduzetnica i govornica.

Jovana Miljanovic 2

Studirala je u Americi, a radno iskustvo je sticala u Njujorku, Londonu, Beogradu, Dubaiju i na Kipru, radeći u kompanijama kao što su VEVOWhiteCitySOftCosmopolitan. Blog koristi kako bi podijelila svoje iskustvo i posavjetovala čitaoce kako dobiti punu stipendiju za studije u inostranstvu, kako putovati besplatno, kako praviti pasivan prihod putem interneta i sl. Članica je Coca-Cola Bloggers Network Adria. Kao blogerka sarađivala je sa Ambasadom Izraela, Turističkom organizacijom Tajlanda, Turističkom organizacijom Crne Gore, kao i avio-kompanijama Austrian Airlines, flydubai i Thai Airways. Osnivačica je radionica za blogere koje se trenutno održavaju u zemljama Ex Yu regiona, na kojima uči ljude kako da od bloga naprave ozbiljan biznis.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se nalazi u nastavku. Čekamo vas! 🙂

Jovana Biga

Author: Jovana Biga

101% Geek, student Ekonomskog fakulteta, najuticajniji SnapChatter istočno od Misisipija, kad poraste biće Minion!

Share This Post On

Vaše mišljenje: