Kompanije studentima – prijave do 9. maja

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima, koji se održava od 19. do 22. maja.

Projekat je namijenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih IT kompanija u Srbiji i prošire znanja iz oblasti IT-ja. Projekat Kompanije studentima se sastoji iz četiri cjeline: Tech Challenge, panel diskusija, radionice i Speed dating.

Ovogodišnji pokrovitelji projekta su kompanije: Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU. Zaposleni koji dugi niz godina rade u ovim kompanijama će predstaviti svoje poslovanje, prenijeti znanje studentima i upoznati ih sa tehnologijama koje koriste u svom radu.

Na projektu će studenti imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavrše iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu Kompanije studentima traju do 9. maja u ponoć na sajtu c2s.fonis.rs gdje možete naći više informacija o samom projektu. Takođe, obavještenja o C2S-u možete ispratiti i na Instagram profilu @fonis_fon.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: