Prijavite se za besplatni DevClub Meetup #14

Zajednica IT stručnjaka u Crnoj Gori, DevClub, organizuje 14. po redu onlajn DevClub Meetup. Primjena mašinskog učenja u prediktivnom održavanju je tema ovog Meetup-a koji će se održati u ponedeljak, 15. februara 2021, sa početkom u 19:00h.

Gost je Branko Kovač – jedan od pokretača Data Science zajednice u Srbiji, sa višegodišnjim iskustvom primjene mašinskog učenja u naftnoj industriji kao i kroz konsultantske angažmane u oblastima bankarstva, finansija i telekomunikacija. Vlasnik je kompanije “Logikka” i mentor na online platformi “Springboard“.

Kovač će objasniti šta je prediktivno održavanje i koje metode mašinskog učenja su primjenljive prilikom rješavanja problema prediktivnog održavanja. Kroz primjere rješenja u kompanijama koje posluju na teritoriji jugoistočne Evrope upoznaćemo se sa benefitima prediktivnog održavanja, a ujedno i primjene mašinskog učenja.

Na ovom linku se možete prijaviti za učešće na onlajn događaju. Kada se prijavite, dobićete mejl sa linkom za praćenje događaja na Zoom platformi. Učešće je potpuno besplatno.

Predavanje je omogućila Privredna Komora Crne Gore u saradnji sa Data Science sekcijom DevClub-a.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: