„Prilike“ – Matija Maraš na praksi u filmskoj i video produkciji

Matija Maraš je učenik trećeg razreda Elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić“ iz Podgorice i za program „Prilike“ se prijavio jer ga interesuju filmska i video produkcija. Dobio je priliku da jednodnevnu praksu obavi u preduzeću „Media Solution“. Matija je iskoristio mogućnost da, iz prve ruke, doživi kako izgleda voditi „iza zavjese“ veliku konferencijuna – pomagao je ekipi u snimanju video materijala, vođenju direktnog prenosa preko Interneta („livestreamu“) i kontroli video zida, ozvučenja i svetlosnih efekata.

Matijino iskustvo možeš pogledati u videu.

Ako ti se dopalo Matijino iskustvo prijavi se i ti za tvoju jednodnevnu praksu u okviru programa „Prilike“.

 

O programu

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ implementira program Prilike uz podršku UNICEF u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care. Program ima za cilj da omogući adolescentima u Crnoj Gori, učešće na praktičnoj obuci, kako bi saznali više o potencijalnim mogućnostima za razvojem karijere i uspješno se pripremili za tržište rada.

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me, zajedno sa kompanijom ili organizacijom civilnog društva u kojoj će se odvijati tvoja praktična obuka, omogućiće bezbjedno okruženje uz poštovanje svih aktivnih epidemioloških mjera.

 

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: