Digitalizuj.me vol. 49 – Milenko Gudić – „Redefinisanje uspjeha: Biznis i obrazovanje za menadžment za jedan bolji svijet“

NVO Digitalizuj.me organizuje 49. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u utorak, 25. aprila, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama Omladinskog centra (Trg Nikole Kovačevića 13, „Žuta zgrada“ u Bloku 5). U pitanju je predavanje pod naslovom „Redefinisanje uspjeha: Biznis i obrazovanje za menadžment za jedan bolji svijet“, a predavač je Milenko Gudić, koordinator Radne grupe UN GC PRME za borbu protiv siromaštva kroz obrazovanje za menadžment.

UN GC (Globalni dogovor Ujedinjenih nacija) je najveća svjetska građanska inicijativa na osnovu koje se kompanije obavezuju da svoje djelatnosti usaglase sa deset univerzalnih principa iz oblasti ljudskih prava, rada, zaštite okoline i anti-korupcije. PRME (Principi za odgovorno obrazovanje za menadžment) je najveća organizovana incijativa između Ujedinjenih nacija i poslovnih škola.

Gudić je osnivač i direktor Refoment Consulting and Coaching, Beograd. Kroz Ekonomski institut u Beogradu i kao nezavisni konsultant u raznim međunarodnim organizacijama, dizajnirao je i vodio nacionalne i međunarodne istraživačke, konsultantske, obrazovne projekte, kao i projekte izgradnje institucija, uključujući i u oblasti obrazovanja za menadžment.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara u nastavku.

Author: Milena Akovic

Student na Ekonomskom fakultetu. Ljubitelj putovanja i aktivizma. U slobodno vrijeme najviše voli da čita knjige, od teorija zavjere pa do savremenih tehnologija i digitalnog marketinga.

Share This Post On

Vaše mišljenje: