Prijavite se za besplatnu online radionicu „Booking.com napredna radionica“

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je ova godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih preduzeća postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. Srećom, mi smo tu da pomognemo!

Kroz detaljno istraživanje o upotrebi digitalnih alata u turističkom sektoru, saznali smo da je preko 20% ispitanika odustalo od korišćenja Booking.com platforme, dok turistička preduzeća u regionu planiraju da značajno povećaju upotrebu ove platforme u narednoj godini. 

Zajedno sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine, nakon prve radionice koja je napravila uvod, nastavljamo sa Booking.com naprednom radionicom sa ciljem da vam pomognemo da naučite kako da koristite ovu platformu i iskoriste sve njene benefite. Radionica će se održati u četvrtak, 29. oktobra, u 18:30h. Prijava za radionicu je dostupna na ovom linku, a jedini uslov je posjedovanje Facebook profila.

Šta se može naučiti na drugoj Booking.com radionici?

Na koje načine je moguće dodatno razviti postojeći profil na ovoj platformi, dodatne funkcije u okviru platforme kao što su kalendar, dodavanje različitih vrsta soba i objekata kao i upotreba opcije „ocjena korisnika“ na profilu kako bi se prepoznale potrebe gosta i privukao što veći broj posjetilaca. Sve odgovore i informacije o Booking.com dijeliće Igor Stojanović koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Čekamo vas!

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno je organizovana radionica „Booking.com za početnike“.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: