Od 30. oktobra .ME premium domeni dostupni za registraciju putem Afternic platforme

Kompanija doMEn, agent registracije .ME domena, u saradnji sa kompanijom Afternic, jednom od najvećih onlajn plaformi za registraciju domena na sekundarnom tržištu, omogućiće svim zainteresovanim licima da registruju .ME premium domene po “kupi odmah” (“buy-now”) cijeni. Spisak od gotovo 3,000 premium .ME domena biće objavljen na sajtu kompanije Afternic 30. oktobra, a registracija domena moguća je u svega nekoliko intuitivnih koraka.

Do sada najzastupljeniji metod registracije .ME premium domena bio je “Razvojni program za premium .ME domene” koji je podrazumijevao da zainteresovana strana podnese aplikaciju za željeni .ME premium domen, koji bi bio dodijeljen nakon odobrenja i potpisivanja ugovora. Dodjela domena putem platforme kompanije Afternic, predstavlja liberalizaciju ove procedure gdje bilo ko, nakon otvaranja naloga, može registrovati domen po utvrđenim “kupi odmah“ cijenama objavljenim uz listu domena.

„Od samog početka, naša ideja je da atraktivni .ME domeni budu prvi izbor najinovativnijih kompanija u zemlji i inostranstvu“, izjavio je Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMEn. „Program za premium domene omogućio nam je da ostvarimo saradnju sa gigantima na internetu kao što su „Facebook“ (registrant domena fb.me i m.me) i „PayPal“ (registrant domena pp.me) ali i startapovima poput „about.me“, „maps.me“ i „id.me“. Ukidanjem restrikcija i svođenjem procedure registracije na svega nekoliko klikova nadamo se da otvaramo vrata svim vizionarima koji tragaju za pravim imenom za svoj onlajn projekat. “

Među .ME premium domenima u ponudi će se naći gotovo svi jednokarakterni i dvokarakterni .ME domeni kao što su X.ME, Z.ME, 8.ME, VR.ME, TV.ME, 4G.ME, ali i veliki broj atraktivnih kombinacija riječi koje nose značenje na engleskom jeziku i .ME ekstenzije poput Carry.ME, Improve.ME, Promote.ME, Refresh.ME i Casino.ME.

Za više informacija o uslugama koje nudi registar .ME domena, posjetite zvaničnu veb stranicu kompanije.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: