Prijavite se za besplatnu radionicu “Sve što treba da znate o kreiranju vašeg vebsajta”!

Vebsajt je najčešće jedna od prvih stanica na kojoj se potencijalni kupci/ korisnici upoznaju sa našom ponudom i poslovanjem. Da kreiranje i upotreba vebsajta predstavlja poseban izazov za zaposlene u turizmu, pokazalo je i istraživanje koje pokazuje da je vebsajt digitalni alat koji se najmanje koristio u protekloj godini u turizmu, dok sa druge strane postoji visoka motivacija za unapređenjem upotrebe ovog digitalnog alata. Stoga je poslednja onlajn radionica u ovoj godini posvećena kreiranju vebsajtova u oblasti turizma.

Na ovom LINKU možete da se prijavite za učešće na online radionici posvećenoj kreiranju vebsajta i saznate sve što vam je potrebno da na taj način unaprijedite poslovanje. Kada se prijavite, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati u četvrtak, 26. novembra u 18:00h. Učešće je potpuno besplatno!

Na radionici posvjećenoj kreiranju vebsajta ćete saznati i naučiti – zašto je važno posjedovati vebsajt i koje su osnovne karakteristike uspješnih sajtova za smještaje, na koji način da pokrenete WordPress sajt i da upravljate WordPress panelom, unosom i formatiranjem sadržaja, kreiranjem menija, vidžeta, kategorija i članaka. Dobićete i savjete za optimizaciju sajta radi bolje pozicioniranosti u rezultatima Google pretrage kao i za održavanje sajtova. Sve odgovore i informacije na temu kreiranja vebsajta za turističke objekte dobićete od Milana Stojkovića, vlasnika agencije Etourism Consulting, koji ima više od 8 godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namjenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu. Milan je stekao iskustvo u radu sa domaćim ali i klijentima iz inostranstva kao što su hoteli, turističke agencije, organizacije i udruženja, javne ustanove, pojedinci, pa čak i jedna evropska kraljevska porodica! Privržen edukaciji i djeljenju znanja, što kao nekadašnji profesor u turističkoj školi, tako i kroz brojne edukacije, seminare i konferencije. Trenutno je najviše angažovan na kreiranju online marketing strategija za klijente.

Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori da se prijave na onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad unaprijede svoje vještine i poslovanje.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

Dodatne informacije: Tekuća godina je pokazala da je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. U prethodnim mjesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu ,,ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori,  Bosni i Hercegovini” putem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom. Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unaprijedila znanja i vještine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: