Prijavi se za “Girls can code” hakaton!

Met Lab, organizacija studenata Univerziteta Metropolitan u Beogradu, u cilju obilježavanja Svjetskog dana žena u informaciono – komunikacionim tehnologijama, organizuje ženski hakaton pod sloganom „Girls Can Code”.

Riječ je o 24-časovnom takmičenju iz oblasti IKT-a, u kojem će učestvovati isključivo studentkinje IT fakulteta iz cijele Srbije. „Girls Can Code” hakaton će se održati 25. i 26. maja u prostorijama Univerziteta Metropolitan, gdje će takmičarke u atmosferi pripremljenoj samo za njih imati priliku da pokažu svoju kreativnost, vještine i znanja. Studentkinje se mogu prijaviti samostalno ili u timu (3-4 člana).

Naš cilj je jasan: ohrabriti naše djevojke da se bave IT-jem, kako bi ostvarivale uspjehe u ovoj najbrže rastućoj oblasti, koja je u konstantnoj potrazi za novim stručnjacima. U prijatnoj atmosferi, uz hranu i piće, fun room i mentore iz jednih od najboljih IT kompanija, dođite da se dobro zabavite, steknete nova poznanstva, oprobate se u ovakvoj formi takmičenja, naučite nešto novo i steknete nova iskustva.

Žiri, sačinjen od uspješnih ljudi iz oblasti IKT-a, odlučivaće o pobjednicama, a najbolje očekuju zanimljive nagrade!

Prijavite se OVDJE. Rok za prijave je 21. maj!

Osluškujući potrebe mladih i sarađujući sa svojim okruženjem, organizacija Met Lab se bavi profesionalnim razvojem studenata, tako što stvara kreativnu i proaktivnu zajednicu, sve u cilju dijeljenja znanja iz IT-ja, menadžmenta i dizajna – 3 najtraženije oblasti na današnjem svjetskom i domaćem tržištu rada.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: