Nova Galaxy S10 linija pametnih telefona službeno predstavljena u Podgorici

Punu deceniju nakon lansiranja prvog Galaxy S, kompanija Samsung premijerno je u Crnoj Gori predstavila novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Galaxy S10. Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere, svi gosti Sky Bara u Hilton hotelu mogli su iz prve ruke saznati sve o tri jedinstvena uređaja – Galaxy S10, S10+ i S10e, koji donose najnovije inovacije u dijelu ekrana, kamere i performansi.

Nova Galaxy S10 linija, koju čine najmodernija i najnaprednija rješenja kompanije Samsung,  osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona, a svaki uređaj pruža neponovljivo korisničko iskustvo. Uz potpuno novi Dynamic AMOLED ekran, kameru koja nudi ultra široki objektiv sa vidnim poljem od 123 stepena, inteligentne performanse, kao i reverzibilno bežično punjenje, linija Galaxy S10 korisnicima nudi više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.

 „S serija je oduvijek bila sinonim za inovacije koje korisnicima nude nevjerovatno iskustvo. Danas, deceniju od lansiranja prvog Galaxy S pametnog telefona, predstavljamo najnovije inovacije u dijelu ekrana, kamere i performansi koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije korisnike. Upravo prema njihovim željama napravljena su sva tri uređaja iz Galaxy S10 linije. Galaxy S10 dizajniran je za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama. Za one koji traže moćan uređaj, tu je Galaxy S10+ koji podiže sve specifikacije na viši nivo, od ekrana i fotoaparata, do performansi. Galaxy S10e izgrađen je za korisnike koji žele premium mogućnosti u kompaktnom uređaju na ravnom ekranu,“ istakao je na podgoričkom predstavljanju Milan Vujović, direktor marketinga Samsung Adriatic Region.

Od vrhunskog hardvera i softvera koji se temelje na mašinskom učenju, potpuno novih mogućnosti poput reverzibilnog bežičnog punjenja do poboljšanja performansi vještačke inteligencije i inteligentnog Wi-Fi-a, Galaxy S10 je Samsungov najinovativniji uređaj. Kao prvi pametni telefon sa HDR10+ sertifikatom, njegov ekran isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji sa dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku, a jedinstveni Infinity-O ekran sadrži niz senzora i tehnologiju kamere tako da korisnici mogu maksimalno iskoristiti ekran bez skretanja pažnje.

Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e će biti dostupni u Crnoj Gori u radnjama i onlajn od 8. marta po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759 eura za Galaxy S10e, 899 eura za Galaxy S10 od 128 GB i 1149 eura za Galaxy S10 od 512 GB, kao i 999 eura za Galaxy S10+ od 128 GB, 1249 eura za Galaxy S10+ od 512GB, odnosno 1599 eura za Galaxy S10+ od 1TB memorije. Naručivanje unaprijed za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e počelo je 21. februara. Korisnici koji unaprijed naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+, dobiće besplatno Galaxy Buds slušalice (u vrijednosti od 149 eura).

Više informacija o Galaxy S10 potražite na http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/galaxy.

Za najnovije vijesti, posjetite stranicu Samsung Newsroom na: https://news.samsung.com/global/.

 

Author: Milena Akovic

Student na Ekonomskom fakultetu. Ljubitelj putovanja i aktivizma. U slobodno vrijeme najviše voli da čita knjige, od teorija zavjere pa do savremenih tehnologija i digitalnog marketinga.

Share This Post On

Vaše mišljenje: