Prijavite se za BESPLATNU Digitalizuj.Me obuku “Digitalni marketing za početnike”

Zanima te psihologija? Voliš da učiš i testiraš limite svoje kreativnosti? A uz to voliš da koristiš društvene mreže? Prijavi se na besplatnu obuku “Digitalni marketing za početnike”, u organizaciji udruženja “Digitalizuj.Me” i digitalne agencije Alicorn, i postavi temelje svoje karijere u jednoj od industrija sa najvećim stepenom slobode i kreativnosti!

Prošlo je više od dvije godine od poslednjih Digitalizuj.Me radionica digitalnog marketinga i upravljanja nastupom kompanija na društvenim mrežama. Kako je u međuvremenu broj kompanija koje su svjesne neophodnosti upravljanja svojim brendom online kontinuirano rastao, možemo reći da je industrija digitalnog marketinga “eksplodirala” na globalnom nivou. Jedan od najvećih izazova sa kojima se suočavaju kreativne agencije i agencije digitalnog marketinga u Crnoj Gori je upravo pronalaženje i obuka ljudi iz ove oblasti.

Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta i čija pozicija zahtijeva da prate svjetske trendove.

Ponosni smo što mnoge učesnike Digitalizuj.Me radionica i obuka danas vidimo kao stručnjake koji pomažu kompanijama da putem društvenih mreža i digitalnog marketinga uopšte ostvare interakciju sa klijentima i svoje poslovne ciljeve. Kako su se Digitalizuj.Me obuke pokazale kao dobar format za obučavanje budućih generacija digitalnih marketara, red je da ih ponovimo! 🙂

Obuka “Digitalni marketing za početnike”, organizovana u saradnji sa digitalnom agencijom Alicorn, je namijenjena mladim ljudima koji su zainteresovani za izgradnju karijere u oblasti digitalnog marketinga.

Kako će obuka biti organizovana?

Obuka je osmišljena na način da bude interaktivna i da ti, sem teorijske podloge, pruži mogućnost da organizuješ stečeno znanje i primijeniš ga u praksi.

Detaljan program Digitalizuj.Me obuke “Digitalni marketing za početnike” će biti naknadno objavljen, a planirano je da se časovi održavaju svakog utorka i četvrtka od 19:30 do 21:00, između 26. februara i 28. marta 2019. godine. Svi časovi će biti održani u prostorijama kompanije doMEn (City kvart, Vojvode Maša Đurovića, Lamela 3-1, preko puta restorana “Per Sempre”).

Šta ću moći da naučim?

Program obuke je osmišljen tako da te upozna sa osnovama digitalnog marketinga kao što su planiranje i kreiranje digitalne strategije, priprema i distribucija sadržaja za veb, kao i upravljanje nastupom kompanija na društvenim mrežama.

Ko sve može da se prijavi i kako?

Kao i inače, učešće u Digitalizuj.Me radionicama i obukama je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen na 25. Za ovu obuku mogu da se prijave studenti završnih godina redovnih studija i studenti specijalističkih studija svih fakulteta u Crnoj Gori, kao i oni koji su nedavno završili studije.

Želimo da odaberemo kandidate koji će imati najviše koristi od radionice, pa te molimo da posvetiš malo pažnje svom “motivacionom pismu”. Objasni nam zbog čega se prijavljuješ, zašto te interesuje digitalni marketing i kako namjeravaš da primijeniš stečeno znanje. Prednost će imati kandidati koji su spremni da pohađaju obuku od početka do kraja, tako da prije prijavljivanja razmisli da li ćeš moći aktivno da učestvuješ u svakom času.

Rok za prijavu je 17. februar, a spisak polaznika će biti objavljen 20. februara.

Vidimo se! 🙂

Ime i prezime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Grad u kome živite (obavezno)

Vaš CV (Obavezan, prihvatljivi formati: .doc, .docx, .pdf, .txt, veličina fajla ne veća od 0,5 MB)

Motivaciono pismo: Zašto se prijavljuješ za ovu obuku i zašto si ti baš pravi kandidat za nju?(obavezno)

CAPTCHA provjera - prekucajte tekst iz ovog polja
captcha

Prijavom na Digitalizuj.me obuku "Digitalni marketing za početnike" garantuješ da ćeš moći redovno da prisustvuješ i učestvuješ u svim aktivnostima obuke. Podsjetnik - planirano je da se časovi održavaju svakog utorka i četvrtka od 19:30 do 21:00, između 26. februara i 28. marta 2019. godine.

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: