Prijavite se za 2018 OEBS stipendiju za Evropsku akademiju inovacija

Ako ste odgovorili potvrdno na ova pitanja onda Evropska akademija inovacija traži baš vas!
  • Želite li da pokrenete novi, inovativan projekat/biznis i da naučite o najnovijim trendovima u preduzetništvu?
  • Da li ste mladi profesionalac, student ili ste nedavno diplomirali?
  • Da li ste sa Zapadnog Balkana i tu trnutno živite?
  • Imate li između 18 i 25 godina?
  • Da li se dobro služite engleskim jezikom?

Počnite svoje profesionalno putovanje sa jednim od najboljih svjetskih ljetnjih programa za preduzetništvo namjenjenog studentima, koji organizuje Evropska akademija inovacija u Torinu (Italija), od 8. do 27. jula 2018. godine.

Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju – OEBS (Organization for Security and Co-operation in Europe – OSCE) nudi 18 potpunih stipendija mladim developerima i startaperima, mladim profesionalcima, studentima i onima koji su nedavno diplomirali, a dolaze sa Zapadnog Balkana. Odabrani finalisti biće izloženi multikulturalnom ekosistemu sa stručnjacima i mentorima iz najboljih svjetskih institucija, uključujući lidere iz Amerike, Evrope i Azije.

Kako biste se prijavili kliknite ovdje i pošaljite vašu kandidaturu do ponoći 4. juna 2018. godine po srednjoevropskom vremenu. Naglasite da se prijavljujete za „OSCE Scholarship“ kako biste ušli u razmatranje. Organizatori ohrabruju ženske kandidate da se prijave.

Za više informacija kontaktirajte lokalnu kancelariju OEBSa ili se obratite organizatorima putem mejla [email protected].

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

1 Comment

  1. “Organizatori ohrabruju ženske kandidate da se prijave.” Nije mi baš ovo najjasnije, bilo bi dobro da neko pojasni…

    Post a Reply

Vaše mišljenje: