Nova Test konferencija stiže u Beograd

Sada već tradicionalno, Belgrade Test konferencija se organizuje u novembru i uvodi novine u QA i testing svijet.

Ove godine program je vidno proširen na dva dana koji će biti ispunjeni radionicama i dva dana konferencijskog programa. Startit sentar u Beogradu i Madlenianum će biti mjesto okupljanja svih učesnika i omogućiće da konferenciju posjeti veći broj gostiju.

Koga ćete imati priliku da čujete ove godine?

Preko 30 internacionalnih predavača iz 6 zemalja sa velikim entuziazmom i željom da vas upoznaju i podijele svoje iskustvo. Pored radionica i predavanja, održaće se i keynote predavanje koje drži Ard Kramer – veliki zaljubljenik u sport, kulturu i naravno testiranje softvera.

Pored njega, pridružiće  se i predavači iz kompanija kao što su Appium, House of Test, Objectivity, ThoughtWorks i mnoge druge. Pregled svih predavača možete vidjeti ovdje.

Kome je program namijenjen?

Kao i do sada, program je namijenjen početnicima i studentima, junior testerima i inženjerima. Novina ove godine jesu i predavanja koja su namijenjena i medior testerima i inženjerima.

Raznolikost tema omogućava upoznavanje sa trendovima i razmjenu iskustva sa različitim tipovima izazova i projekata.

Kada i gdje?

Želiš da se pridružiš?

Karte možeš kupiti putem online servisa.

Starter karte i program su namenjene početnicima, dok su Tester karte i program namenjeni junior i medior testerima i inženjerima. Uz Tester kartu možeš prisustvovati i radionicama.

Za više informacija posjetite sajt konferencije, Facebook stranicu, Twitter, Instagram ili LinkedIn profil, ili se obratite organizatorima putem maila – [email protected].

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: