Prijavite se za besplatnu Digitalizuj.me radionicu “Nastup na društvenim mrežama kao dio digitalne marketing strategije”

digitalizuj-me-facebook-cover1-radionica-okt-2016

Kada pitate nekoga da li se njihova kompanija bavi digitalnim marketingom, sve više ćete čuti odgovor “Da”, a to će podrazumijevati vođenje naloga kompanije na Facebooku, sa fokusom na oglašavanje. To je razumljivo, jer je Facebook kao alat za oglašavanje vrlo efikasan i, posebno na našim prostorima, veoma jeftin. Ipak, digitalni marketing, pa čak i održavanje naloga kompanija na društvenim mrežama je mnogo, mnogo, više od toga. 🙂

Radionica će se održati u periodu između 10. novembra i 01. decembra i namijenjena je studentima završne godine fakulteta (ili onima koji su nedavno diplomirali) koji žele da saznaju više o planiranju i kreiranju digitalne strategije nastupa kompanije online, kao i o samoj komunikaciji na društvenim mrežama.

Ukoliko ste student završne godine fakulteta ili ste nedavno diplomirali, ukoliko je digitalni marketing na društvenim mrežama nešto što vam zvuči interesantno i čime biste voljeli da se bavite, preporučujemo da se prijavite za besplatnu Digitalizuj.Me radionicu “Nastup na društvenim mrežama kao dio digitalne marketing strategije”, koja se organizuje u saradnji sa kompanijom ME-net, i naučite nešto više o planiranju i kreiranju digitalne strategije nastupa kompanije online, kao i o samoj komunikaciji na društvenim mrežama.

Prijavite se i naučite kako da:

  • kreirate digitalnu marketing strategiju kompanije, sa ostvrtom na društvene mreže;
  • kreirate editorijal nastupa kompanije na društvenim mrežama;
  • kreirate informativan i zanimljiv sadržaj za društvene mreže;
  • odgovarate na komentare na društvenim mrežama;
  • vodite nalog kompanije na društvenim mrežama;
  • pratite uspješnost nastupa kompanije na društvenim mrežama (kako se mjeri uspjeh).

Kompanije prepoznaju značaj digitalnih tehnologija – svjesne su da se moderni potrošači okupljaju onlajn te da, ukoliko žele da im pristupe, i oni moraju biti tamo. Jedan od prvih koraka jeste nalaženje osobe ili tima koji bi to mogao da im omogući na jedan kvalitetan način koji bi postao strateški pravac kompanije, ali, takvu osobu je izuzetno teško naći. Sve češće dobijamo upite od strane kompanija koje traže da im preporučimo osobe koje će raditi na kreiranju digitalnog sadržaja i komunicirati na društvenim mrežama. Zato smo, nakon utisaka sa dvije održane blog radionice i radionice digitalnog marketinga, odlučili da održimo još jednu.

Zabluda br. 1: Društvene mreže nisu megafon.

Zabluda br. 1: Društvene mreže nisu megafon.

Ne tvrdimo da ćete po završetku ove radionice moći samostalno da vodite digitalni marketing tim jedne kompanije – za to vam je potrebno iskustvo. Ali, ono što ćete imati jeste razumijevanje digitalnog marketinga kao strateškog pravca kompanije i tehnička znanja kako da vodite nalog kompanije na društvenim mrežama, bez obzira na društvenu mrežu koja je u tom trenutku aktuelna. Da ne idemo u velike vremenske rokove, pitanje je da li će Facebook i dalje biti najkorištenija društvena mreža za samo pet godina. Ono što želimo da vam prenesemo jeste strateški način razmišljanja koji će vam pomoći da savladate sve što može da vas očekuje u vašoj profesionalnoj karijeri ali i tehnička znanja koja će vam pomoći da ih primijenite sada.

Radionica je osmišljena na način da bude interaktivna te da učesnicima pruži mogućnost da organizuju stečeno znanje i primijene ga na praktičnim primjerima crnogorskih kompanija.

Radionica će imati sedam časova, koji se se održati svakog utorka i četvrtka između 10. novembra i 01. decembra 2016. godine, na na redovnom mjestu Digitalizuj.me okupljanja – u prostorijama kompanije DoMEn (Podgorica, City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre). Detaljni plan časova će biti naknadno objavljen.

Kao i inače, učešće u Digitalizuj.Me radionicama je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen na 25. Kako biste se prijavili, molim vas da popunite formular ispod. Kao što vidite, od vas se traži da pošaljete svoj CV i da kažete par riječi o vašem dosadašnjem iskustvu sa digitalnim marketingom i da date razlog za prijavu na ovu radinicu.

Želimo da odaberemo kandidate koji će imati najviše koristi od radionice, te vas molimo da posvetite malo pažnje vašem “motivacionom pismu”. Objasnite nam zbog čega se prijavljujete, šta su za vas digitalni marketing i društvene mreže, i kako namjeravate da primijenite stečeno znanje. Prednost će imati kandidati koji su spremni da radionicu pohađaju od početka do kraja, te da aktivno učestvuju u svakom času.

Rok za prijavu je 24. oktobar, a spisak polaznika će biti objavljen 01. novembra.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Grad u kome živite (obavezno)

Zanimanje (npr "student ekonomije", "marketing referent", "agent prodaje"...)

Vaš CV (Obavezan, prihvatljivi formati: .doc, .docx, .pdf, .txt, veličina fajla ne veća od 3 MB)

Molimo vas da nam kažete nešto više o vašem dosadašnjem iskustvu sa digitalnim marketingom i društvenim mrežama i obrazložite vaše razloge za prijavu na Digitalizuj.me radionicu "Nastup na društvenim mrežama kao dio digitalne marketing strategije". (obavezno)

CAPTCHA provjera - prekucajte tekst iz ovog polja
captcha

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: