Prijavite se za besplatnu Digitalizuj.me radionicu digitalnog marketinga

Sve češće nas kontaktiraju kompanije da im preporučimo osobu koja će raditi na kreiranju digitalnog sadržaja i komunicirati na društvenim mrežama. Naime, digitalno poslovanje je postala digitalna stvarnost. Da bi neko postao relevantan u poslovnom svijetu, da bi ostvario željeni uticaj na klijente, poslovne partnere ili javnost, mora biti na internetu, inače nema budućnost. O tome govore sve postojeće statistike, kako u svijetu, tako i u regionu.  Potražnja za kvalifikovanim ljudima iz oblasti digitalnog marketinga raste iz dana u dan, a ljudi specijalizovanih za tu oblast nema dovoljno. Iz tog razloga, i poučeni sjajnim iskustvom blog radionica i radionice upravljanja Internet zajednicom, odlučili smo da organizujemo prvu Digitalizuj.me radionicu digitalnog marketinga, a kompanija Me-net nas je podržala u tome.

Radionica Digitalnog Marketinga

Radionica digitalnog marketinga će se održati u periodu između 16. marta i 13. aprila i namijenjena je svima koji žele da saznaju više o planiranju i kreiranju digitalne strategije, o pripremi i distribuciji sadržaja, kao i o samoj komunikaciji na društvenim mrežama. Cilj nam je da pomognemo svim polaznicima radionice, bez obzira da li se radi o početnicima ili iskusnim profesionalcima, da se osposobe za taj specifičan i vrlo kreativan vid posla i steknu novo, veoma važno iskustvo, kojim će znatno unaprijediti poslovanje kompanija u kojima rade i, samim time, napredovati u svojim karijerama.

Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta i čija pozicija zahtijeva da prate svjetske trendove.

Radionica je osmišljena na način da bude interaktivna te da, sem teorijske podloge, učesnicima pruži mogućnost da organizuju dobijeno znanje i primijene ga na praktičnim primjerima.

Detaljan program Digitalizuj.me radionice digitalnog marketinga će biti naknadno objavljen, a planirano je da se časovi održavaju svakog ponedjeljka i srijede između 16. marta i 13. aprila 2016. godine. Svi časovi radionice će biti održani na redovnom mjestu Digitalizuj.me okupljanja – u prostorijama kompanije DoMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre).

Zahvaljujući našim partnerima, kompaniji Me-net, učešće u radionici je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen, tako da vas pozivamo da se što prije prijavite. Kako biste se prijavili, molim vas da popunite formular ispod. Kao što vidite, od vas se traži da pošaljete svoj CV i da kažete par riječi o vašem dosadašnjem iskustvu sa digitalnim marketingom i da date razlog za prijavu na Digitalizuj.me radionicu digitalnog marketinga.

Želimo da odaberemo ljude koji će imati najviše koristi od radionice, i to kao pojedinci, ne kao kompanije 🙂 te vas molimo da posvetite malo pažnje vašem “motivacionom pismu”. Objasnite nam zašto se prijavljujete, šta je za vas digitalni marketing, i kako namjeravate da primijenite stečeno znanje.

Rok za prijavu je 26. februar a spisak polaznika će biti objavljen 04. marta.

Update: prijave su zatvorene

Ime i prezime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Grad u kome živite (obavezno)

Zanimanje (npr "student ekonomije", "marketing referent", "agent prodaje"...)

Vaš CV (Obavezan, prihvatljivi formati: .doc, .docx, .pdf, .txt, veličina fajla ne veća od 3 MB)

Molimo vas da nam kažete nešto više o vašem dosadašnjem iskustvu sa digitalnim marketingom i obrazložite vaše razloge za prijavu na Digitalizuj.me radionicu digitalnog marketinga. (obavezno)

CAPTCHA provjera - prekucajte tekst iz ovog polja
captcha

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: