Novi Spark.me govornik – Dejv Hejns, član Seedcampa, investicionog fonda iz Londona

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime novog potvrđenog govornika. U pitanju je Dejv Hejns (Dave Haynes), član investicionog tima Seedcampa, fonda sa sjedištem u Londonu specijalizovanog za prvu rundu investiranja u startapove.

 Dave Haynes - Photo 1

Seedcamp je fond specijalizovan za prvu rundu investiranja u startapove (investiranje u “pre-seed“ i „seed“ fazama), koji startapovima koji žele da se takmiče na globalnom nivou nudi do 200 hiljada eura kapitala, kao i podršku kako bi ostvarili eksponencijalni rast. Kao član investicionog tima Seedcampa, Hejnsov zadatak je da pronalazi nove startapove koji bi bili zanimljivi fondu, kao i da pruža podršku preko 200 kompanija koje se nalaze u njihovom portfoliju, među kojima su Transferwise, Property Partner, Revolut, kao i dva startapa iz Srbije, TruckTrack (pobjednik Spark.me startap takmičenja u 2013. godini) i Buildcon.

Osim velikog iskustva u ulozi investitora, Hejns ima i značajno iskustvo u vođenju i operativnom radu sa startapovima. Postao je član SoundCloud tima, berlinskog startapa koji omogućava korisnicima da objavljuju, dijele i promovišu svoje zvučne zapise, ubrzo nakon njegovog osnivanja. Tom prilikom je pomogao kompaniji da postane vodeća onlajn platforma za distribuciju audio zapisa na svijetu, sa 250 miliona korisnika na mjesečnom nivou.

Spark.me

Ranije potvrđeni Spark.me predavači su Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Eni Mašon (bivša agentica MI5, britanske domaće kontraobavještajne i bezbjednosne agencije), Danica Kombol (izvršna direktorka Everywhere Agency, američke marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim onlajn korisnicima), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih američkih startup akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline), Skot Morison (bivši direktor marketinga u kompanijama Diesel, Levi’s i Activision) i Veronika Belmont (internet zvijezda iz San Franciska i savjetnica brojnih startapova, koja ima više od 1,7 miliona pratilaca na Tviteru).

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator konferencije je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

11391519_540245436130835_5693723187596180705_n

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je u toku promotivna ponuda koja traje do 11. aprila, i koja svim zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po cijeni od 150€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter profilu https://twitter.com/sparkdotme.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: