Prijave za GIZ-ov „Mobility Fund“, namijenjen startapovima i preduzetnicima, su ponovo otvorene

Prijave su ponovo otvorene za regionalni Mobility Fund namijenjen startapovima i preduzetnicima iz regiona koji žele da učestvuju na događajima, radionicama, pitch takmičenjima i konferencijama, nauče nešto novo i predstave svoj startap. Mobility Fund je dio projekta „Jačanje startap ekosistema u regionu Zapadnog Balkana“, koji implementira Njemačko društvo za međunarodnu saradnju (GIZ) u ime Njemačkog saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), a u okviru Otvorenog regionalnog fonda za Jugoistočnu Evropu.

Ko može da se prijavi?

Prijave su otvorene za sve preduzetnike koji su dio mreže nekog od partnera projekta, među kojima je i Digitalizuj.Me!

Kako se možete prijaviti?

Trenutno su startapovima iz Crne Gore u ponudi dva događaja za koje se možete prijaviti do 15. februara: Startup Europe Week (11-15. maj 2019.) i LeadersTribe (21. mart 2019. godine), koje organizuje SPARK, akcelerator iz Mostara.

Startapovi iz cijelog regiona se mogu prijaviti i za učešće na Spark.me konferenciji, koja će se 25. i 26. maja održati u Porto Montenegru u Tivtu.

Prijave su otvorene na sajtu fonda, gdje možete naći i detaljnije informacije o načinu funkcionisanja fonda, kao i događajima. Tokom prijave neophodno je naznačiti da ste dio Digitalizuj.Me mreže. Pozivamo sve crnogorske startapove da iskoriste mogućnosti koje Mobility Fund nudi.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: