Martin Lindstrom, svjetski brend ekspert, dolazi u Beograd

“Znanje koje možeš da upotrijebiš” slogan je prvog ARK Branding Symposiuma koji organizuje Udruženje “Brend stručnjaka” (BEA – Branding Experts Association). Simpozijum će biti održan u subotu, 12. maja sa početkom u 11 časova u Opera & House Madlenianum (Glavna 32, Zemun) za 500 odabranih delegata. Beograd će imati tu čast da u njemu, za širu javnost, drži predavanja svjetski brend ekspert – Martin Lindstrom. Pogledajte šta Lindstrom kaže o svom dolasku u Srbiju.

Martin Lindstrom je autor sedam svjetskih bestselera iz oblasti brendiranja, među prvih 30 najmoćnijih ljudi na Forbsovoj listi, a ujedno i poštovan od strane klijenata i brendova kao ekspert koji specifičnim talentom biznis probleme pretvara u dobitke. Konsultant je kompanije LEGO od svoje dvanaeste godine, a Microsoft, Uniliver, Toshiba, Disney i American Express su samo neki brendovi na kojima je ostavio trag i svojim znanjem transformisao njihovo poslovanje.

Na ovom interaktivnom događaju, delegate će kroz četiri dinamična bloka predavanja voditi lično Lindstrom i to kroz jedinstven proces koji je godinama brusio, usavršavao i uspješno primjenjivao u praksi. Tokom osam sati, delegati će imati ekskluzivno pravo da taj proces nauče, razgovaraju lično sa Martinom i dobiju (besplatno) savjete kako da unaprijede svoje poslovanje. Delegatima će biti omogućeno i da pošalju svoje poslovne probleme ili studije slučaja prije događaja kako bi Lindstrom neke od njih odabrao i na samom događaju obradio. Martin ovo znanje obično dijeli u okviru in house seminara, stoga je ARK jedinstvena prilika da region upije znanje koje nudi.

Brend i način na koji se on gradi je potreba svakog biznisa, pojedinca ili eksperta, stoga je ovaj događaj godine namijenjen svima koji posluju na tržištu. Zato su među Lindstromovim klijentima i slušaocima: Fortune 500 kompanije, slavne ličnosti, startapovi, umjetnici, IT kompanije,revizorske kuće, univerziteti, državni organi i koučing centri.

Ovo je projekat humanitarnog karaktera i dio profita se donira u dobrotvorne svrhe. Sve detaljne informacije o samoj prijavi i o događaju su dostupne na sajtu ARK Branding Symposium, a događaj i Beograd možete vidjeti i na mapi na sajtu Martina Lindstroma.

O samom organizatoru

ARK Regional Branding Symposium je organizovan od strane Udruženja “Brend stručnjaka” (Branding Experts Association – skraćeno BEA). BEA je neprofitno udruženje osnovano od strane profesionalaca iz oblasti marketinga i brending talenata čiji glavni cilj jeste kreiranje prvoklasnih projekata u zemlji i regionu.

Pratite ARK

Društvene mreže: Facebook, Instagram, LinkedIn

Hashtagovi: #ARKsymposium #MartinLindstrom

Menadžerka projekta
Miljana Nikodijević
+381 62 355 962
[email protected]
Menadžerka za odnose sa javnošću
Bojana Andrić
+381 69 426 0541
[email protected]

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: