Digitalizuj.me vol. 51 – “How Connecting With Fellow Entrepreneurs Paid Off When Raising Capital For My Startup”

NVO Digitalizuj.me organizuje 51. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u utorak, 17. oktobra, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama Omladinskog centra (Trg Nikole Kovačevića 13, „Žuta zgrada“ u Bloku 5). U pitanju je predavanje pod naslovom “How Connecting With Fellow Entrepreneurs Paid Off When Raising Capital For My Startup”, a predavačica je Jacqueline Jensendigitalni nomad i osnivačica startapa.

Jensenova je digitalni nomad, osnivačica startapa i međunarodna govornica koja je prepoznata i priznata kao graditeljka i pokretačica zajednice. U svom TEDx govoru, “Playing Nicely With Fellow Entrepreneurs Pays Off”, objasnila je kako je došla do početnog kapitala za svoj startap koristeći startap ekosistem iz drugog grada. Dopisnica je Tech.Co, medijske kuće koja se bavi objavljivanjem sadržaja i organizacijom događaja za startapove, preduzetnike i zaljubljenike u nove tehnologije, i broji više miliona čitalaca širom svijeta. Interesantno je napomenuti da je osnivač Tech.Co Frank Gruber, koji je govorio na konferenciji Spark.me 2016. godine u Budvi. 🙂 Jensenova voli da putuje, bavi se jogom, a interesuju je preduzetništvo, startapovi i programiranje. Njen naredni ambiciozni projekat je da objavi prvu knjigu.

Predavanje je na engleskom jeziku, a prevod nije obezbijeđen. Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti se za učešće popunjavanjem formulara ispod:

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: