WARP Hubraum nudi podršku inovatorima

Treći po redu WARP – intenzivni program za podršku mladim inovatorima iz Centralne i Istočne Evrope, biće održan u Krakovu od 2. do 9. decembra, u organizaciji biznis inkubatora Hubraum, iza kojeg stoji Deutsche Telekom. Besplatno učešće na ovom kursu, uz pokrivene troškove prevoza i smještaja, omogućeno je preko Crnogorskog Telekoma i preduzetnicima (startupovima) iz Crne Gore.

To je idealna prilika za mlade crnogorske inovatore da upoznaju iskusne preduzetnike, rade sa stručnjacima i mentorima uspješnih evropskih kompanija i dobiju potrebnu podršku u oblasti finansiranja, razvijanja koncepta biznis ideja, odabira modela poslovanja, marketinga, dizajna, kao i pravnog okvira u kojem će sprovoditi svoje poslovne aktivnosti.

Screen Shot 2014-10-28 at 11.55.35

Za učešće u programu, zainteresovani timovi se mogu prijaviti na ovom linku. Krajnji rok za prijavu je 16. novembar. Preduzetnici zainteresovani za učešće u ovom programu mogu dobiti podršku Telekoma u pripremi prijave, kao i dodatne informacije o WARP projektu, slanjem zahtjeva na adresu strategija [at] telekom [dot] me

Cilj WARP programa je povezivanje preduzetnika u Evropi i pružanje podrške kroz rad sa mentorima i ekspertima, kako bi se poslovne ideje na najbolji način plasirale na međunarodno tržište. Tokom osmodnevnog programa, polaznici će imati priliku da kroz rad sa stručnjacima iz različitih oblasti, predstave i unaprijede svoje biznis ideje i prikupe novac za njihovu realizaciju.

Podsjećanja radi, prethodne dvije godine je Crna Gora već imala predstavnike na WARP, sa projektima TourVia.me i HRTL, koje su organizatori pozvali poslije učešća na Telekom Innovation Contestu. Kako je bilo na prošlogodišnjem WARP, možete vidjeti na sledećem videu:

O Hubraumu i WARP programu

Biznis inkubator Hubraum preko Telekoma pruža podršku mladim preduzetnicima iz Crne Gore, a za pojedinačne projekte može biti izdvojeno do 80.000€. Jedna od kancelarija Hubrauma, sa sjedištem u Krakovu, nudi podršku mladim preduzetnicima iz zemalja Centralne i Istočne Evrope, čime je omogućena i direktna podrška crnogorskim inovatorima.

Detaljnije informacije o biznis inkubatoru mogu se naći na adresi www.hubraum.com, a dodatne informacije se mogu dobiti slanjem zahtjeva na adresu strategija [at] telekom [dot] me.

Kontakt osoba:

Jovanka Radović
Služba za korporativnu komunikaciju
Crnogorski Telekom A.D.
Telefon: +382 20 433 638
+382 67 340 555
e-mail: jovanka [dot] radovic [at] telekom [dot] me

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: