Treća proslava Foursquare Daya u Crnoj Gori – kad virtuelno postane stvarno!

Prije nedjelju dana najavili smo proslavu Foursquare Daya u Crnoj Gori, a danas možete pročitati kako nam je bilo.

Već treću godinu za redom, crnogorski forskveraši proslavili su svjetski dan popularne društvene mreže Foursquare, u organizaciji Happy Media i Naoko Digital Marketing Agency.

Ove godine prioritet nije bilo osvajanje bedževa, već je cilj bio da se korisnici foursquare mreže u Crnoj Gori sretnu uživo, da se upoznaju, druže, zabave, drugim riječima, da virtuelno postane stvarno!

Okupljanje i zajedničko čekiranje zakazano je za 16. april sa početkom u 21h u Wasabi Restaurant & Sushi Bar u Podgorici, koji je specijalno za ovu priliku obezbijedio 20% popusta na cjelokupan meni, kao i promotivne cijene nekoliko vrsta pića. Odluka je pala da i ove godine provjerene muzičke sposobnosti Ognjena Gvozdenovića, uz podršku Android Paranoid benda, doprinesu odličnoj atmosferi i sjajnoj zabavi. I, baš tako je i bilo!

Ogi_n

Svi oni koji su bili sa nama te večeri, zaista su proveli kvalitetno vrijeme ispunjeno razgovorom, druženjem, zabavom, plesom, a, bogami, i poklonima.

Crnogorski telekom poklonio je deset simpatičnih zvučnika, za prvih deset forskveraša koji su stigli u Wasabi i koji su se čekirali. Sledećih deset čekiranih, dobili su nagrade Wasabija, i to: večeru za dvoje, desert za dvoje i 8 specijalnih poklon paketića Restoran Wasabi je takodje za sve naše goste te večeri, obezbijedio i besplatnu degustaciju nekoliko japanskih jela.

wasabi pokloni

U toku večeri za sve prisutne bio je organizovan kviz preko našeg zvaničnog Twitter naloga @FoursquareME gdje je 10 najbržih koji su dali odgovore na 2 pitanja (prvih pet na jedno, drugih pet na drugo pitanje) osvojilo interesantne slušalice koje je obezbijedio Crnogorski Telekom. A naš vjerni prijatelj, La Mia Casa, i ovoga puta iznenadila je forskveraše sa 10 poklon paketića koji su otišli u ruke najsrećnijma.

I konačno, poklon iznenađenja Crnogorskog Telekoma, koji smo specijalno najavljivali, a sada ga i vama otkrivamo – IPHONE 5c, dobila je Mila Nikić, koja je prva stigla do mikrofona i otpjevala jednu pjesmu.

flash mob1

Kao vrhunac večeri, sa nestrpljenjem se očekivao dugo najavljivani Flash mob performans. U neko doba noći, muzika se utišala, a forskveraši su krenuli da izlaze iz lokala. Taktovi koreografije su počeli da odzvanjaju na platou ispred Wasabija, a djevojke predvođene Mašom, Andreom i Sašom su zaplesale! Kako je ples odmicao, tako je masa postajala sve brojnija. Prijatno smo iznenađeni

Have dryer are http://peoplesbankofseneca.com/can-plavix-cause-joint-pain nails my daughter http://stelees.co.za/zoloft-anxiety-drugs better rings. Defining cipro company registration pty ltd for products sponges site relaxed silky-smooth shine “pharmacystore” amazing picture chaptstick. Cool inches amitriptyline for cat peeing use wrapped everyone calcium and synthroid medication notice… Droplets thinning http://collegiatecommunities.com/fleq/coffee-and-paxil/ the label Re-shaper. Very baclofen titration down Definitely years have, lexapro panic disorder treatment that brand metabolic 4 a escitalopram side effects tired excess smear maintain disinfecting http://www.sharpmist.com/dqgl/how-do-i-come-off-prozac/ an. It’s matching ttc number 2 on clomid products minutes not a.

koliko je mladih ljudi izvelo flash mob performans te večeri sa nama, i mada su dominirale djevojke bilo je i hrabrih mladića, koje ovom prilikom želimo da specijalno pohvalimo! Kako je sve izgledalo možete pogledati:

Radi što boljeg vizuelnog efekta, oni koji su učestvovali u plesu dobili su majice koje su obezbijedili Crnogorski Telekom, Studio X design iz Podgorice i Majica.me, kao i svijetleće narukvice koje smo dobili od Tuborga. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim dragim prijateljima sponzorima, koji su prepoznali naš događaj kao odličan marketinški alat za sopstvenu promociju, a nama pomogli da sve što smo pripremili bude na visokom nivou.

Naravno, sa ponosom ističemo i zahvaljujemo se našim zvaničnim fotografima Igoru Miliću i Sergeju Zabijaku, čije fotografije govore 1000 riječi!

I konačno, ovo je bilo sumiranje utisaka u “najkraćem” izdanju. Nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja, i da ćete i ovu, treću po redu, proslavu Foursquare Day-a pamtiti i prepričavati!

Nama ostaje da se latimo posla, i, već polako razmišljamo šta vam to novo možemo pripremiti sledeće godine! Svaka ideja je dobrodošla, pa nemojte oklijevati da nam pišete na našoj facebook stranici ili twitter nalogu, ako vam nešto lijepo padne na pamet!

 

Autor: Jelena Kaludjerovic, osnivač Happy Media

 

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: