Novi Spark.me govornik – Marvin Liao, investitor iz Silicijumske doline

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja u Bečićima, objavio je ime novog potvrđenog govornika. U pitanju je Marvin Liao, partner u jednom od najpoznatijih američkih startup akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline.

Liao je proveo više od 10 godina u jednom od najpopularnijih veb portala na svijetu, Yahoo!, gdje je stekao dragocjeno iskustvo radeći na brojnim pozicijama u različitim sektorima – od prodaje, preko razvoja, do marketinga. Liao je član borda direktora i savjetodavnog borda brojnih tehnoloških kompanija, a angažovan je kao mentor u nekoliko startup akceleratorskih programa u Evropi, Aziji, Izraelu i SAD.

Marvin Liao - Photo - 1

U toku je takmičenje za zvanične blogere Spark.me konferencije. Za razliku od prethodnih godina, blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje jeste da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu “Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji”, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/2016/bloggers/. Rok za prijavu je 28. februar. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće 15. marta objavljen na sajtu Spark.me konferencije.

sparkMe fb

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je u toku posebna promocija koja svim zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po cijeni od 120€, odnosno 60€ ukoliko se radi o studentskim kartama. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine. Promotivna cijena karata će trajeti do 13. marta a karte se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije.

anja

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici  i Twitter profilu.

 

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: