Novi Spark.me govornik – Danica Kombol, izvršna direktorka Everywhere Agency

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime novog potvrđenog govornika. Riječ je o Danici Kombol (Danica Kombol) izvršnoj direktorki Everywhere Agency, američke marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim online korisnicima.

U okviru kompanije Everywhere Agency, Kombol radi na osmišljavanju i sprovođenju uspješnih digitalnih marketinških kampanja za neke od najvećih američkih kompanija, poput Macy’s (najveći lanac robnih kuća u SAD) i Cox Communications (treći najveći američki provajder kablovske televizije i sedmi najveći telekomunikacioni operater u državi). Kampanja koja je agenciji donijela međunarodno priznanje i mjesto u Ginisovoj knjizi rekorda za najveći broj puta podijeljenu poruku na društvenim mrežama je humanitarna kampanja #BeatCancer, koja je za cilj imala da pospješi upotrebu društvenih mreža za pomoć humanitarnim organizacijama koje se bore protiv raka. Kombol je započela karijeru u Sesame Workshop, u kojoj je radila na međunarodnim verzijama poznate dječije emisije Ulica Sezam (Sesame Street). Kao uspješan televizijski producent, bila je angažovana u pripremi popularnih emisija Saturday Night Live, Kids in the Hall i kablovskoj televizijskoj mreži VH1.

Danica Kombol - photo - 3

U toku je takmičenje za zvanične blogere Spark.me konferencije. Za razliku od prethodnih godina, blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/2016/bloggers/. Rok za prijavu je 28. februar. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće 15. marta objavljen na sajtu Spark.me konferencije.

Spark.me

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je organizator u prodaju pustio ograničenu količinu od 100 karata po specijalnoj promotivnoj cijeni od 80€, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 50€. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine. Karte se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije, a organizatori navode da je već prodato više od dvije trećine karata po promotivnoj cijeni.

^16C215E3C19C26C96267FB59C91F8B2A29D7DDC474497A4CAC^pimgpsh_fullsize_distr

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici  i Twitter profilu.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: