Novi Spark.me govornik – Paul Papadimitriou

Organizacioni tim jedne od najvećih regionalnih konferencija posvećenih marketingu i inovacijama, konferencije Spark.Me, koja se održava 31. maja i 1. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, objavio je ime novog predavača, a riječ je o Paul Papadimitriou. Paul je osnivač Intelligencr, kompanije koja pomaže organizacijama u formulisanju i implementaciji inovacionih strategija.

Paul Papadimitriou - Photo - 3

Radio je na uspostavljanju inovativnih mobilnih ekosistema u Evropi i Kini, a sarađivao je sa organizacijama kao što su – Microsoft, Bell Labs, SABMiller, Criteo, Siemens, Evropska unija i Međunarodna unija za telekomunikacije (specijalizovana agencija Ujedinjenih nacija za telekomunikacije).

Paul Papadimitriou - Photo - 1

Predavao je na konferencijam širom svijeta – u Atini, Londonu, Bukureštu, Tokiju, Manili, Singapuru, Bangkoku, Njujorku i Ostinu. Jedan je od voditelja LeWeba, jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih informacionim tehnologijama.

Papadimitriou je porijeklom Švajcarac, Grk i Finac. Živio je u Ženevi (Švajcarska), Manili (Filipini), Tokiju (Japan) i Limasolu (Kipar), a sada je stanovnik Londona (Ujedinjeno Kraljevstvo).

paul

Konferencija Spark.Me održaće se po treći put, 31. maja i 1. juna 2015. godine, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacija o ovogodišnjoj konferenciji, načinu prijave, kotizacijama, i prethodnim konferencijama, možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter nalogu, Vidimo se na Sparku! 😉

 

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: