33 najbolja citata sa menadžment konferencije Global Peter Drucker Forum 2014

Global Peter Drucker Forum je međunarodna konferencija koja je posvećena menadžment filozofiji Pitera Drakera (Peter F. Drucker), najvećeg menadžment mislioca u istoriji. Draker je živio od 1909. do 2005. godine, i smatra se za “oca savremenog menadžmenta”. Forum se održava svake godine u novembru, u Drakerovom rodnom gradu, Beču.

Šesti Global Peter Drucker Forum je održan 13-14. novembra 2014. godine, i okupio je najpoznatija imena iz svijeta menadžmenta. Najveću pažnju je privukao Clayton Christensen, profesor na Harvard Business School i zvanično najveći menadžment mislilac na svijetu u ovom trenutku.

Imao sam sjajnu priliku da učestvujem na ovom vrhunskom svjetskom događaju, a za vas sam pripremio SlideShare prezentaciju sa izborom 33 najbolja citata sa konferencije.

Author: Vladimir Vulić

Suosnivač NVO Digitalizuj.me. Konsultant u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. Programski direktor konferencije Spark.me. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Dva puta TEDx govornik. Govorio je na konferencijama u 15 država na tri kontinenta, a teme o kojima govori su biznis strategija, liderstvo, upravljanje inovacijama i promjenama, preduzetništvo i društveni mediji.

Share This Post On

Vaše mišljenje: