33 najbolja citata sa menadžment konferencije Global Peter Drucker Forum 2014

Global Peter Drucker Forum je međunarodna konferencija koja je posvećena menadžment filozofiji Pitera Drakera (Peter F. Drucker), najvećeg menadžment mislioca u istoriji. Draker je živio od 1909. do 2005. godine, i smatra se za “oca savremenog menadžmenta”. Forum se održava svake godine u novembru, u Drakerovom rodnom gradu, Beču.

Šesti Global Peter Drucker Forum je održan 13-14. novembra 2014. godine, i okupio je najpoznatija imena iz svijeta menadžmenta. Najveću pažnju je privukao Clayton Christensen, profesor na Harvard Business School i zvanično najveći menadžment mislilac na svijetu u ovom trenutku.

Imao sam sjajnu priliku da učestvujem na ovom vrhunskom svjetskom događaju, a za vas sam pripremio SlideShare prezentaciju sa izborom 33 najbolja citata sa konferencije.

Author: Vladimir Vulić

Suosnivač Digitalizuj.Me. Nezavisni konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija. Programski direktor konferencije Spark.me. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Govorio je na konferencijama u 20 država na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana. Bio je TEDx govornik tri puta. Kad poraste, biće Džedaj učitelj Joda. Njegove supermoći su neiscrpna energija i entuzijazam.

Share This Post On

Vaše mišljenje: