Prijavite se za South East Europe Customer Experience Awards!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da budete dio prvog izdanja South East Europe Customer Experience Awards i da nominujete vaše CX inicijative do 7. februara i to putem linka!

Organizator ovih nagrada je firma Awards International, koja organizuje biznis nagrade širom svijeta i otvara prve Customer Experience nagrade za naš region, sa sjedištem u Beogradu!

Firma je osnovana 2008. godine i posvećena je razvitku profesionalnih programa za poslovne nagrade, sa dvije kancelarije u Srbiji i preko 25 zaposlenih na ovom području. Awards International realizuje svoje konferencije i događaje na području Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Holandije, a sada i Jugoistočne Evrope. Više o firmi možete pročitati na sajtu.

Kako sve ove nagrade širom svijeta igraju značajnu ulogu u oblasti iskustva potrošača, ova priča pokrenuta je sa istim ciljem – da se prepoznaju i nagrade upravo one kompanije koje su istrajne u namjeri da unaprijede iskustvo potrošača i da svog kupca stave na prvo mjesto.

Pored toga što su ove nagrade najveći događaj ove vrste na svijetu, prepoznatljive su po transparentom procesu ocjenjivanja od strane nezavisnih sudija. Većina prezentacija je otvorena za sve posjetioce, te predstavljaju i vid konferencije edukativnog karaktera.

Finale i svečana ceremonija dodjele nagrada biće održani u četvrtak, 29. maja u Beogradu. Više o nagradama možete pročitati ovdje.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: