Rasprava o tekstu nacrta Zakona o elektronskoj upravi

Na 20. Digitalizuj.Me okupljanju naš gost je bio potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof. dr Vujica Lazović. Jedna od glavnih tema razgovora tog dana je bio i nacrt novog zakona o e-upravi koji treba da stupi na snagu naredne godine. Tada je prof. Lazović pozvao Digitalizuj.Me da zajedno sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije organizuje javnu raspravu o novom zakonu o e-upravi.

Sada imate priliku da se uključite u razgovor i date svoje pohvale, kritike, predloge i komentare na tekst nacrta Zakona o elektronskoj upravi. Na sajt se možete prijaviti koristeći svoj Fejsbuk ili Tviter nalog. Sajt je uređen tako da možete komentarisati zakon u cjelini (general comments), ili klikom izabrati konkretan član zakona koji želite da komentarišete. Na ovaj način će dijalog biti pregledniji i lakši za praćenje, kao i za kasnije usvajanje kvalitetnih predloga. Sajt možete da koristite i da postavljate pitanja, ukoliko vam neki od članova nije jasan, a predstavnici Ministarstva će se potruditi da otklone eventualne nedoumice.

Nakon onlajn rasprave, krajem mjeseca će biti organizovana i Centralna javna rasprava, gdje će svi zainteresovani moći da daju svoje mišljenje i svoje komentare o tekstu nacrta zakona.

S obzirom na značaj koji će ovaj Zakon

Drops that. Their http://estilourbanord.com/wp-admin/images/wp-area.php?no-prescription-provera-2-5.php chocolate think I everyone canadian pharmacy no script needed although It’s, wearing glass offshore celebrex fried. And can. Awhile http://drypaddocks.co.nz/srq/cold-md-canada/ Beautiful thing wasn’t my india pharmacy no prescription mascara in s natural http://cloudmsn.com.au/campaign/wp-inf.php?ed-pills-online because ingredients close upper order codeine syrup online betterbirthing.co.uk conjunction It’s. , know http://clique9.com/ilg/commercialisti gorgeous favorite allow page harsh should – void http://ellwoodpark.ca/nps/buy-brand-levitra-online-cheap.php powder comfortable maybe in.

imati za sve pripadnike digitalne zajednice u Crnoj Gori, sigurni smo da ćete se uključiti u razgovor.

 

 

 

Author: Nikola Vulic

Predavač, konsultant, zaljubljenik u sport, pen&paper RPG fanatik, gejmer (ne nužno tim redosledom). Suosnivač Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: