HR Week – prvi događaj u regionu koji je posvećen isključivo HR zajednici

HR World je prethodne dvije godine posvetio transformaciji HR-a iz birokratske u humaniju i inovativniju struku i do sada realizovao desetine projekata koji direktno utiču na izgradnju HR zajednice i pozicioniranje HR-a kao strateškog partnera biznisu. U namjeri da odgovore na potrebe HR zajednice koja nedvosmisleno šalje signal da je spremna za velike promjene, od 02. do 06. decembra 2019. godine, u Kombank dvorani HR World organizuje HR WEEK.

HR WEEK je prvi događaj u regionu posvećen isključivo HR zajednici. Ovaj jedinstveni poduhvat osmišljen je tako da edukuje, angažuje i inspiriše HR profesionalce širom regiona, istovremeno trasirajući budućnost razvoja HR struke. Od 2. do 6. decembra u Kombank Dvorani HR WEEK pod jednim krovom okuplja sve elemente HR ekosistema: HR i biznis zajednicu, izlagače koji nude savremene HR usluge kao i predstavnike akademske zajednice.

Čeka vas 5 tematskih dana (TALENT, DEVELOPMENT, PEOPLE ANALYTICS & Technology, EMPLOYER BRANDING i INNOVATIVE HR), 40+ vendora HR usluga (Infostud, Vega IT, GiGroup, Addeco, Atria Group, Orgnostic, Tuturutu Consulting, Serbian Tech…), kao i vrhunski predavači: Simon Borrow (tvorac Employer Branding koncepta), Dan Denison (svjetski stručnjak organizacionog razvoja), Karen Azulai (HR Tech lider), Alberto Platz (VP Global Talent Acquisition & Engagement u Swarovski), Ali Ayaz (osnivač Employer Brand akademije), Marina Rakić (HR for Sales units Europe u IBM), Vladimir Vulić (suosnivač Digitalizuj.Me) i mnogi drugi…

Domaći i inostrani HR stručnjaci, kao i biznis i couching eksperti držaće predavanja, prezentovati studije slučaja i prenijeti konkretna znanja kroz master class-ove svih 5 dana. Na kraju događaja, svi učesnici biće uključeni u izradu nacrta razvoja HR struke za sledeću godinu.

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: