Digitalizuj.Me XX – Gost nam je prof. dr Vujica Lazović

Nakon što smo 30. juna obilježili Social Media Day predavanjem Nikole Jovanovića (prošle godine gost nam je bio Ivan Minić), Digitalizuj.Me je otišao na zasluženu ljetnju pauzu – makar kada su u pitanju redovna okupljanja. Septembar je bio rezervisan za Spark.me konferenciju u Budvi, a konačno je došao trenutak za novi Digitalizuj.Me događaj. 🙂

Naredni događaj je značajan po više osnova:

  • Počinjemo treću sezonu Digitalizuj.Me okupljanja,
  • U pitanju je jubilarno, 20. po redu, Digitalizuj.Me okupljanje,
  • Ovo je prvo Digitalizuj.Me okupljanje sa kojeg ćemo obezbijediti, toliko puta traženi, live stream. 🙂

midt-430-170

Pošto je u drugoj sezoni bilo dosta diskusije oko uloge informaciono-komunikacionih tehnologija u javnom sektoru, kao i o elektronskoj vladi, odlučili smo da je pravi trenutak da popričamo sa ključnom osobom u Crnoj Gori za ovu oblast. Dakle, Digitalizuj.Me gost u srijedu, 23. oktobra, u 19h u prostorijama kompanije DoMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre), je prof. dr Vujica Lazović, ministar za informaciono društvo i telekomunikacije u Vladi Crne Gore.

Imajući u vidu da kapacitet sale iznosi 25 sjedišta, ovaj Digitalizuj.Me događaj će biti zatvorenog karaktera. Da bi se prijavili da učestvujete na Digitalizuj.Me XX okupljanju, pošaljite mejl sa svojim imenom i prezimenom na [email protected] Prijava je moguća do utorka, 22. oktobra, do 20h. Svi prijavljeni će biti obaviješteni mejlom o tome da li su dobili ulaznicu za događaj do srijede, 23. oktobra, do 10h.

Adresa za live stream će biti objavljena na Digitalizuj.Me Facebook i Twitter nalogu prije početka događaja. Uoči događaja, kao i za vrijeme njegovog trajanja, pitanja za prof. dr Lazovića možete da postavljate preko Twittera, uz hashtag #DigitalizujMe.

vujica-lazovic-vlada-cg

Prof. dr Vujica Lazović je ministar za informaciono društvo i telekomunikacije u Vladi Crne Gore od 2009. godine, a od 2006. godine obavlja funkciju potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku. Radni odnos je zasnovao 1988. godine na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Izvodi nastavu na više disciplina na dodiplomskim i postdiplomskim studijama – Informatička ekonomija, Menadžment informacioni sistemi i Projektovanje informacionih sistema. U periodu od 1989. do 1993. godine je obavljao i niz javnih funkcija (poslanik u Skupštini Crne Gore, poslanik u Vijeću građana Skupštine Jugoslavije, ministar u Vladi Crne Gore, itd.). U periodu od 1998. do 2000. godine je bio prodekan za nastavu na Ekonomskom fakultetu, a u periodu od 2001. do 2006. je obavljao funkciju dekana Fakulteta.

 

Author: Vladimir Vulić

Suosnivač Digitalizuj.Me. Nezavisni konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija. Programski direktor konferencije Spark.me. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Govorio je na konferencijama u 20 država na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana. Bio je TEDx govornik tri puta. Kad poraste, biće Džedaj učitelj Joda. Njegove supermoći su neiscrpna energija i entuzijazam.

Share This Post On

Vaše mišljenje: