Digitalizuj.me 38. događaj – Andrija Vučinić – “There and Back Again”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 38. Digitalizuj.Me događaj, organizovan u saradnji sa Nikšićkim pivom. Naš gost će biti Andrija Vučinić, Automattic Code Mangler, koji će govoriti na temu “There and Back Again”. Predavanje će se održati, po već ustaljenom običaju, u prostorijama kompanije doMEn (Vojvode Maša Đurovića 3/1, City kvart), u srijedu, 18.11.2015. godine, sa početkom u 19.30h.

DM najava Andrija

Iako za sebe voli da kaže da je “samo još jedan softver inženjer” Andrija Vučinić je po nekim stvarima ipak poseban – više od polovinu svoje karijere radi za neke od najvećih svjetskih IT kompanija, iako mu je “kancelarija” stalno bila u Podgorici. Trenutno je jedini čovjek sa zapadnog Balkana koji radi za Automattic, a ako niste čuli za Automattic, čuli ste za WordPress. Automattic je jedan od najvećih contributora WordPress platforme, koja trenutno pokreće četvrtinu svih sajtova na Internetu. Tržišna vrijednost kompanije je u maju prošle godine procijenjena na 1,16 milijardi dolara.

Adi 1

Sa Andrijom ćemo razgovarati o tome kako je došao na mjesto na kom se trenutno nalazi, čućete zanimljive anegdote i vrijedna iskustva, a možda i dobiti ideju kako da krenete sličnim putem. A ako naslov nije bio dovoljan – biće tu priče i o fantastici, igrama, sportu i mnogim drugim stvarima.

Ulazak na događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno popuniti formular u nastavku:

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: