Prijavite se za besplatni DevClub Meetup #16

Zajednica IT stručnjaka u Crnoj Gori, DevClub, organizuje 16. po redu onlajn DevClub Meetup koji će se održati u četvrtak, 04. marta 2021, sa početkom u 18:00h. Gost je Dušan Sekulić koji će govoriti na temu Bitcoin i Blockchain tehnologija.

Sekulić je od nedavno lider DevClub sekcije za blockchain. Na događaju će se govoriti o kriptovalutama, najviše o bitcoin-u, problemu koji pokušava da riješi i o problemima koje sama tehnologija trenutno ima. Pričaće se o tehničkim temama, kao što su mining, proof of work, arhitektura mreže. Biće riječi i o ekonomskoj strani bitcoin-a, kao i o praktičnim temama kako kupiti bitcoin i kako ga čuvati.

Sekulić radi kao konsultant na razvoju blockchain tehnologija i prozvoda za italijansku firmu ‘Vulpem Ventures’ koja kreira inovativna rješenja u Bitcoin i Liquid mreži. Trenutno razvijaju finansijsku platformu koja omogućava kreiranje digitalnih aseta i decentralizovanu raspodjelu istih korisnicima. Takođe, razvijaju alate za druge programerske timove, uz čije korišćenje razvoj softvera u Bitcoin i Liquid mreži je mnogo efikasniji.

Na ovom linku se možete prijaviti za učešće na onlajn događaju. Kada se prijavite, dobićete mejl sa linkom za praćenje događaja na Zoom platformi. Učešće je potpuno besplatno.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: