Spark.me powered by Crnogorski Telekom

Jedna od najvećih regionalnih Internet i marketing konferencija, Spark.me, održaće se pod generalnim sponzorstvom Crnogorskog Telekoma, 31. maja i 1. juna 2015. godine u hotelu “Mediteran” u Bečićima. Organizator konferencije je doMEn, agent registracije nacionalnog .ME domena.NEWT

Spark.me je interaktivna konferencija posvećena promociji i unapređenju Interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti. Ona otključava kreativnost posjetilaca, omogućava im učenje od međunarodno priznatih govornika i podstiče ih na nove biznis ideje.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha konferencije, kojoj je prisustvovalo čak 450 ljudi, i svjetski priznatih govornika poput Alfa Rena, jednog od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi, Dejvida Armana, direktora za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu, Skota Berkuna, autora nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta i Tonija Konrada, poznatog investitora iz Silicijumske doline i direktora About.me, ove godine su očekivanja još veća. Na konferenciju dolaze imena poput Pankadža Gemavata, jednog od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti globalne strategije i čovjeka koji je postao najmlađi redovni profesor u istoriji Harvardske škole biznisa, Džej Bi Kasardžijana, svjetski priznatog stručnjaka u oblasti liderstva i upravljanja promjenama i profesora menadžmenta na Babson koledžu i poslovnoj školi IMD u Lozani, Kristofera Fabiana, suosnivača i jednog od lidera svjetski poznatog odjeljenja za inovacije u okviru UNICEF, vodeće međunarodne organizacije koja se brine o kvalitetu životnog standarda djece i omladine, Ramona De Leona, eksperta za društvene medije iz Čikaga i pionira kada su u pitanju online prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja, te Petera Sundea, skandinavskog hakera/aktiviste, kojeg posebno interesuju pitanja autorskih prava u digitalnom dobu, privatnosti na internetu i slobode informacija, a koji je najpoznatiji kao suosnivač kultnog sajta, The Pirate Bay.

10955766_478181752337204_4613579595842945477_nNajavljujući ovogodišnju konferenciju Spark.me, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn, naglašava: “Crnogorski Telekom je drugu godinu zaredom prepoznao značaj konferencije i pridružio nam se u njenoj realizaciji, što nam pričinjava ogromno zadovoljstvo. Kroz Spark.me, kompanija doMEn sprovodi program društveno-odgovornog poslovanja, podržavajući razvoj internet zajednice i startap scene u Crnoj Gori i u regionu. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Naša misija je poboljšanje kvaliteta života ljudi, podizanjem nivoa svijesti o mogućnostima koje pruža Internet putem edukacije, takmičenja i druženja. Crnogorski Telekom je kao dio jedne od vodećih telekomunikacionih kompanija u Evropi idealan partner u ostvarivanju ove misije.”

“Raduje nas što smo drugu godinu za redom u prilici da budemo dio konferencije Spark.me,  i da podržimo njeno održavanje. Crnogorski Telekom stavlja poseban akcenat na promociju savremenih tehnologija i inovacija, pa je u tom smislu partnerstvo sa Spark.me logičan izbor. Želja nam je da, kao društveno odgovorna kompanija, podržimo ovakve i slične manifestacije na kojima su u prvom planu znanje, inovativnost, kao i promocija preduzetničkih ideja i savremenih tehnoloških trendova. Sigurni smo da će i naše korisnike obradovati ovo partnerstvo i da će mnogi od njih posjetiti ovu konferenciju” – kazala je Varvara Lješković, direktorica marketinških i korporativnih komunikacija u Telekomu.10478177_348212542000793_3378169193900317184_n

Karte za Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije na adresi www.spark.me, po cijeni od 200 eura, do 30. maja. Puna cijena karte je 250 eura. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, po cijeni od 90 eura, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija svih univerziteta, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2015. Više o konferenciji na: www.spark.me.

 

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: