Webinar: Razbijanje mitova – Upoznaj Facebook algoritam do detalja

O Webinaru

Pandemija korona virusa je Facebook-u donijela nevjerovatan rast. Po prvi put, Facebook je zabilježio broj od 3 milijarde aktivnih korisnika u periodu od 30 dana, a najveći broj korisnika u jednom danu je dostigao 2,36 milijardi. Preko 80% biznisa koristi Facebook za svoje pozicioniranje. Cilj ovog webinara je da vam pomogne da iskoristite Facebook na najbolji mogući način.

Na ovom webinaru ćete čuti 19 Facebook mitova i otkrićete Facebook algoritam do detalja. Zajedno sa Httpool-om preći ćete 19 najvećih zabluda o Facebook-u i Instagram-u i do detalja shvatiti kako algoritam funkcioniše, od namjene pa do kreativa i skaliranja reklama sa jedinstvenim ciljem – kako pametno uložiti novac i ostvariti najveće moguće rezultate.

O predavaču

Petar Jevtić se sa prvim internet oglasima susreo se još 1998. godine, na sajtu borca.co.yu. Sajt je napravio njegov brat, a Petar je obilazio lokalne preduzetnike nudeći oglašavanje.

Raznim vidovima marketinga aktivno se bavi već 15 godina, a poslednje dvije na poziciji Facebook Client Partner u Httpoolu. Httpool zastupa više od 20 globalnih platformi na 30 tržišta, a Petar je dio Facebook tima koji zastupa Facebook u 11 država na 2 kontinenta.

Kao Client Partner radi na strategiji oglašavanja na Facebooku sa najvećim regionalnim oglašivačima iz raznih industrija (eComm, gaming, CPG i sl.)

Prijava

Prisustvo Webinaru je potpuno besplatno, ali je, zbog ograničenog broja mjesta, prijava obavezna!

Rezerviši svoje mjesto putem linka.

Webinar se održava u četvrtak, 28. maja sa početkom u 18:00h.

O Glorify Balkan Zajednici

Glorify Balkan – eCommerce & Dropshipping zajednica balkana za cilj ima da okupi eCommerce entuzijaste na teritoriji Balkana sa ciljem da ih edukuje o svim aspektima razvijanja i skaliranja poslovanja prodaje putem interneta kako bi iznjedrili novu generaciju preduzetnika koji će direktno uticati na našu sredinu. Zajednicu su podržali Nova Iskra, BalkanUp, Media-Marketing, Marketing Mreža, Advertiser Serbia, Digitalizuj.Me i Webiz. Zajednica trenutno broji preko 1000 članova.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: