Prijavi se za venture program – do 25.000 eura za startapove u najranijim fazama

EIT Digital, vodeća evropska organizacija na polju digitalnih inovacija i preduzetničke edukacije, i ABC Accelerator, accelerator koji radi na globalnom nivou, predstavljaju šansu za timove sa digitalnim idejama – prijavite se i osvojite do 25.000 eura!

Venture program je otvoren za startapove u najranijim fazama razvoja koji su iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije i koji imaju ideju, proof-of-concept i prototip i žele da razviju/završe MVP, ali još uvijek nemaju kompaniju.

Možete se prijaviti do 26. aprila putem linka.

Ko može da se prijavi?

Traže se multidiciplinarni timovi sa najmanje dvije osobe i inovativnom idejom, proof-of-concept-om ili prototipom na polju digitalne industrije, digitalne tehnologije, digitalne dobrobiti, digitalnih finansija ili digitalnih gradova.

Ovaj program vam donosi:

  • razvoj MVP-a,
  • osnivanje startapa,
  • pronalaženje prvog investitora i
  • finansijsku pomoć do 25.000 eura.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Objavljen konkurs za digitalne ideje - Do 25.000 EUR za startape u najranijim fazama razvoja - - […] prototip i žele da razviju/završe MVP, ali još nemaju kompaniju, navodi se na sajtu organizacije Digitalizuj.Me. Konkurs traje do…

Vaše mišljenje: