Prijavi se za ljetnju školu digitalnih tehnologija u Ljubljani!

Univerzitet u Ljubljani i EIT Digital, vodeća evropska organizacija na polju digitalnih inovacija i preduzetničke edukacije, organizuju ljetnju školu digitalnih tehnologija i preduzetništva u Ljubljani, od 16. do 29. avgusta. Fokus će biti na digitalnoj transformaciji za urbanu otpornost.

Tokom dvije nedelje, koliko traje škola, učesnici će imati priliku da slušaju predavanja najvećih stručnjaka na polju preduzetništva koji koriste digitalne tehnologije kako bi riješili najveće izazove sa kojima se susreću gradovi budućnosti. Učesnici će imati priliku i da rade u timovima kako bi riješili izazove koji su nastali u stvarnim kompanijama i institucijama u Ljubljani i Veneciji i prezentovaće svoja rješenja kompanijama. Ove prezentacije predstavljaju odličnu priliku za zaposlenje.

Više informacija o školi možete naći na linku.

Prijave su otvorene do 15. aprila, a možete se prijaviti putem linka.

 

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: