Digitalizuj.Me vol.59: Dobrila Močević – “DIY PR / Sam(a) svoj PR majstor”

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me organizuje 59. po redu Digitalizuj.Me događaj, koji će se održati u petak, 06. marta, sa početkom u 18h, u Podgorici, u City kvartu, na adresi Maša Đurovića, Lamela 3-1 (preko puta restorana Per Sempre). U pitanju je predavanje pod naslovom “DIY PR / Sam(a) svoj PR majstor”, a predavač je Dobrila Močević.

Najpoznatiji citat o PR-u je izjava Bila Gejtsa: “Kad bi mi ostao samo dolar, potrošio bih ga na odnose s javnošću”. Radionica je posvećena razumijevanju PR-a i odgovara na pitanje zašto mali biznisi treba da znaju šta stvarno jeste PR, ali i kako pravilnim upravljanjem i vođenjem odnosa s javnošću utičemo na unaprijeđenje i vrijednost biznisa. Događaj se organizuje u okviru Akademije digitalnog marketinga za preduzetnike koju Digitalizuj.Me realizuje zahvaljujući podršci Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Dobrila Močević je direktor agencije za odnose sa javnošću i marketing, PRIME Communications. Angažovana je na „Prime Digital“ projektu, u sektoru koji osigurava usluge dizajna, izrade sadržaja, reklama i održavanja online komunikacijskih kanala za projekte i klijente. Posjeduje više od 15 godina iskustva na poljima odnosa s javnošću, media monitoringa, logističke podrške za istraživanje i praćenja rada medija u BiH za komercijalne klijente, nevladine organizacije, te domaće i međunarodne institucije.

Kao i svi Digitalizuj.Me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara:

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike je šestomjesečni projekat koji nastoji da pomogne predstavnicima malih biznisa da iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju kada se radi o izgradnji brenda njihovih preduzeća i promociji njihovih proizvoda na Internetu. Učesnici su imali priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, te koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta.

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Edukacija je značajan dio Digitalizuj.Me aktivnosti, a udruženje ima veliko iskustvo u organizovanju edukativnih programa, među kojima se izdvajaju radionice digitalnog marketinga, blog radionice, kao i škola programiranja za učenike osnovnih škola.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: