Prijavite se za Globalni preduzetnički samit (GES) i iskoristite priliku za učenje, partnerstva i investicije

Globalni preduzetnički samit (The Global Entrepreneurship Summit – GES) dolazi u Evropu 4. i 5. juna 2019. godine. GES je godišnje okupljanje preduzetnika i inovatora. GES 2019 će se održati u partnerstvu sa Holandskom vladom u Svjetskom forumu u Hagu. Oko 2.000 učesnika će biti pozvani na samit, uključujući 1.200 preduzetnika, 400 investitora i 400 zvaničnika. Ovogodišnji učesnici biće odabrani putem otvorenog poziva.

Ovogodišnji samit će biti fokusiran na kreiranje inovacija kroz preduzetništvo i povezivanje preduzetnika, inovatora, investitora, kreatora politika, globalnih brendova i eksperata iz cijelog svijeta. Kada je riječ o inovacijama, fokus će biti na poljoprivredi, povezanosti, energiji, zdravlju i vodi. Tokom dva dana dinamičnih diskusija, pitch takmičenja i drugih sesija, na samitu će se predstaviti inspirativni preduzetnici, ostvariti nove saradnje i investicije, razviti konkretne poslovne ideje i kreirati rješenja za globablne izazove. Agenda će sadržati raznolik niz susreta, radionica, prilika za upoznavanje i mentoring.

Kandidati moraju:

  • biti fluentni na engleskom;
  • imati inovativno rješenje problema iz sfera fokusa (poljoprivreda, povezanost, energija, zdravlje i voda);
  • biti dio rukovodećeg tima preduzeća ili društvenog preduzeća sa dokazanim izvorom finansiranja, bazom klijenata ili izvorom prihoda.

Prioritet će imati zreli preduzetnici, koji su spremni za investiciju, rast i širenje. Učesnici prethodnih GES događaja se takođe mogu prijaviti, ali će prednost imati oni koji nisu do sada učestvovali.

Zainteresovani preduzetnici bi trebalo da kontaktiraju Kyle Hatcher iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici putem maila [email protected]. Molimo pošaljite ime vaše kompanije/organizacije, kontakt podatke, kratak opis vašeg poslovnog koncepta i kratku izjavu o interesovanju za učešće na samitu. Službenici Ambasade će vas kontaktirati sa daljim informacijama nakon pregleda prijave.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: