Logate Akademija obučava drugu generaciju Java i Web programera

Softverska kompanija Logate posle uspješne prve generacije polaznika Logate Akademije i ove godine organizuje Logate Akademiju, intenzivni kurs Java i Web programiranja, koji će trajati 5 mjeseci i realizovati se u periodu od septembra 2018. do februara 2019. godine. U pitanju je obuka namijenjena srednjoškolcima, studentima, zaposlenima i nezaposlenima, i svima koji su zainteresovani da se usko specijalizuju kao Java ili Web programeri.

Cilj Logate Akademije je da obuči polaznike programiranju kroz dva pomenuta modula, i na osnovu stečenih znanja ih osposobi da pronađu zaposlenje u IT industriji.

Na modulima Java programiranje i Web programiranje biće primljeno po 12, a ukupno 24 polaznika. Oni će imati priliku da tri puta sedmično pohađaju obuku, koju će voditi eminentni stručnjaci iz oblasti kompjuterskih nauka, na čelu sa prof. dr Goranom Šukovićem. Pored njega, predavanja na Logate Akademiji će držati i doc. dr Aleksandar Popović, Luka Bulatović, Aleksandar Plamenac, Heril Muratović i Dragan Mihaljević. Predavači imaju dugogodišnje iskustvo u radu na softverskim projektima, predavanju i obuci na Prirodno-matematičkom fakultetu, kao i veliki broj naučnih radova iz oblasti programiranja. Oni će kroz predviđenih 160 časova polaznicima prenositi znanja i obezbijediti praktičan, problemski orjentisan rad, mentorstvo i pomoć pri izradi projekta koji će svakom polazniku biti dodijeljen, i kog će biti u obavezi da završe do kraja Akademije.

Cilj je da učesnici dobiju praktična znanja o izradi Java i web aplikacija, nauče osnove objektno-orjentisanog programiranja, rad u najnovijim tehnologijama – angular, spring, …

Cijena obuke iznosi 1.200,00€ i može se uplatiti kroz 6 jednakih mjesečnih rata. Najboljem polazniku Logate će obezbijediti polovinu školarine kao i zaposlenje, a svima ostalima pružiti obuku i praktične savjete za kreiranje CV-a i komunikaciju na poslovnom intervjuu.

Svi koji se prijave do 1.septembra imaju popust 15% za gotovinsko plaćanje.

Akademiju mogu pohađati svi koji su zainteresovani da se usavrše u programiranju i koji su spremni na intenzivno praćenje predavanja, izradu domaćih zadataka i posvećenost izradi praktičnog projekta. Predznanje u programiranju nije obavezno, ali je poželjno, radi lakšeg savladavanja gradiva.

Prijave za polaznike su otvorene i traju do 10.09. a link za prijavu se nalazi na sajtu

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: