Prijavi se za besplatnu Digitalizuj.Me Akademiju digitalnog marketinga za preduzetnike

Prepoznaješ važnost onlajn prisustva i kvalitetnog upravljanja brendom kompanije na internetu, ali ne znaš kako da počneš? Ili se, pak, već mjesecima baviš nastupom svoje kompanije na društvenim mrežama, ali želiš da pronađeš način da to radiš još bolje?

Sve veći broj preduzetnika prepoznaje značaj kvalitetnog vođenja onlajn prisustva svoje kompanije. Međutim, radi se o vještinama koje preduzetnici najčešće nemaju gdje da nauče, niti imaju dovoljno sredstava za angažman stručnjaka koji bi ovu funkciju obavljali u njihovo ime. Prepoznajući ovaj problem u crnogorskoj privredi, i u želji da pomognemo što većem broju preduzetnika da unaprijede svoj biznis, odlučili smo da organizujemo Akademiju digitalnog marketinga namijenjenu preduzetnicima i malim preduzećima!

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike se organizuje u okviru šestomjesečnog projekta podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, a sa ciljem da pomognemo preduzetnicima i malim preduzećima da iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju kada se radi o izgradnji brenda njihovih preduzeća i promociji njihovih proizvoda na Internetu. Udruženje „Digitalizuj.Me“ ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji obuka i radionica na temu digitalnog marketinga, vođenja bloga i upravljanja nastupa kompanija na društvenim mrežama. Veliko nam je zadovoljstvo što ovaj put, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorica, možemo dodatno da obogatimo i unaprijedimo program, otvarajući ga za one koji žele da iskoriste prikupljeno znanje za unaprjeđenje poslovanja svojih kompanija i pružajući podršku mentora po završetku radionica.

Zašto bi trebalo da se prijaviš za Akademiju?

Program je osmišljen tako da te upozna sa osnovama digitalnog marketinga, kao što su planiranje i kreiranje digitalne strategije, priprema i distribucija sadržaja za veb, kao i upravljanje nastupom preduzeća na društvenim mrežama. Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta.

Program akademije će biti interaktivan i, sem teorijske podloge, pružiće ti mogućnost da organizuješ stečeno znanje i primijeniš ga u praksi. Istovremeno, trudili smo se da kreiramo program koji će ti omogućiti da dobiješ znanja i savjete koji su primjenjivi isključivo za tvoj biznis.

Dio programa koji se odnosi na predavanja i radionice će se održati u periodu od 22. oktobra do 28. novembra, svakog utorka i četvrtka od 18:00 do 19:30 časova. Po završetku radionica, svi učesnici će imati jedinstvenu priliku da nastave da rade sa ekspertima kroz individualni mentorski rad u periodu od 3 mjeseca, i iskoriste njihovo iskustvo i ekspertizu u praktičnoj primjeni svega što su imali priliku da čuju na predavanjima i radionicama u svakodnevnom radu svog biznisa.

Detaljan program Akademije će biti naknadno objavljen. Sva predavanja i radionice će biti održane u prostorijama kompanije DoMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre).

Ko može da se prijavi i kako?

Kao i inače, učešće u Digitalizuj.Me radionicama i obukama je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen na 20. Akademija digitalnog marketinga je namijenjena preduzetnicima, predstavnicima malih preduzećima, kao i svima koji dobijeno znanje žele upotrijebiti za razvoj biznisa. Sve što je potrebno da bi se prijavio jeste da popuniš prijavni formular u nastavku.

Želimo da odaberemo kandidate koji će imati najviše koristi od radionice, pa te molimo da posvetiš pažnju djelovima prijavne forme koji se odnose na opisivanje prirode tvog biznisa, izazovima sa kojima se suočavaš kada se radi o nastupu vaše kompanije onlajn, kao i šta je ono što želiš da postigneš učešćem u Akademiji.  Prednost će imati kandidati koji su spremni da učestvuju u programu od početka do kraja, tako da te molimo da prije prijavljivanja razmisliš da li ćeš moći aktivno da učestvuješ u svakom času i naknadnom programu mentorstva.

Rok za prijavu je 15. oktobar, a prijavljene ćemo obavijestiti o izboru učesnika do 18. oktobra.

Prijavom na Digitalizuj.Me Akademiju digitalnog marketinga za preduzetnike potvrđuješ da ćeš moći redovno da prisustvuješ i učestvuješ u svim aktivnostima programa. Podsjetnik – planirano je da se časovi održavaju svakog utorka i četvrtka od 18:00 do 19:30, između 22. oktobra i 28. novembra 2019. godine, nakon čega slijedi individualni rad sa mentorom u periodu do marta 2020. godine.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: