Otvoreni poziv za World Summit Award

World Summit Award je jedinstveni sistem nagrada koji bira i promoviše lokalne digitalne inovacije za poboljšanje društva. Kombinujući niz međunarodnih događaja i aktivnosti sa globalnom mrežom startap kompanija, društvenih preduzetnika, mentora, predavača, stručnjaka, lidera i profesora. WSA je međunarodna platforma koja promoviše primjere kako ICT može pozitivno uticati na razvoj i prosperitet društva.

Sa više od 15 godina međunarodnog iskustva, WSA predstavlja potvrdu kvaliteta projekata koji imaju pozitivan uticaj na društvo i okuplja veliki broj inovatora i preduzetnika iz više od 180 država širom svijeta.

Ovo takmičenje otvara vrata i omogućava vam da se povežete s velikim brojem uspješnih ljudi.

Crnogorska inovacija BeeAnd.me je proglašena za najbolju inovaciju (WSA World Champion) u kategoriji Biznis i trgovina na Samitu svjetske nagrade u Beču 2018. godine.

“Učestvovanjem na WSA, dobijate pristup mreži eksperata, mentora i potencijalnih partnera i donosite vidljivost vašoj ideji, kao i mogućnost da vašu ideju pomjerite na napredniji nivo. Ukoliko se vaša ideja/proizvodi bavi rješavanjem kontkretnih problema iz oblasti društvenog preduzetništva (social impact solution), WSA takmičenje je za vas.” – kaže Alija, suosnivač BeeAnd.me i poziva sve mlade da se prijave za ovo takmičenje.

Pozivamo sve zainteresovane koji imaju inovativne ideje da se prijave na takmičenje do 25. oktobra slanjem prijava na mail: [email protected]. Prijava mora sadržati opis projekta i tima. Prijava može biti u formi prezentacije, videa, teksta, internet stranice – format koji će na najbolji način opisati projekat i tim koji radi na istom.

Odabrani projekti će biti predstavnici Crne Gore na Samitu. Sljedeći korak je online internacionalno takmičenje svih nominovanih projekata. Odabrani timovi će, nakon online takmičenja, biti pozvani na finalni kongres, čiji domaćin je grad Beč. Više informacija o kongresu možete pročitati na linku.

Timovima koji budu pozvani na kongres biće pokriveni troškovi puta i smještaja od strane organizatora Samita.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

1 Comment

Vaše mišljenje: