Habib Lešević, inovator, preduzetnik i predavač, govori o kreativnim industrijama u okviru “Podgoričkog kulturnog ljeta”

NVO Art Link u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada, sa zadovoljstvom vas pozivaju na interaktivnu panel diskusiju “Kreativne industrije: izazovi i prilike za razvoj pod uticajem novih tehnologija i globalizacije”, u petak, 7. septembra 2018. godine u 19h, Art&Wine House u Berima.

Događaj se organizuje u okviru manifestacije Podgoričko kulturno ljeto 2018, a domaćin je umjetnik Vučić Ćetković, čiji atelje je dio koncepta Art&Wine House.

U temu kreativnih industrija i najaktuelnijih dešavanja u tom sektoru će nas uvesti Habib Lešević – inovator, preduzetnik, mislilac i gostujući profesor na ”Cass Business School”, ”Royal College of Arts” u Londonu i više univerziteta u Njemačkoj. G-din Lešević je i osnivač kompanije KNTXT sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja se bavi integralnim razvojem pojedinaca, organizacija i zajednica kroz obuke, coaching i preduzetničke projekte.

Lešević je bio govornik na Digitalizuj.Me vol. 30 događaju i preporučujemo svima da čuju novo predavanje sjajnog govornika.

Moderatorka panel diskusije biće Vanja Madžgalj, direktorica British Councila u Crnoj Gori.

Događaj je osmišljen kao susret organizacija i pojedinaca iz svijeta preduzetništva, umjetnosti, tehnologije, zabave, civilnog i javnog sektora, i kao takav izuzetna prilika da se na jednom mjestu okupe i razmijene mišljenja predstavnici kreativnih i srodnih industrija.

Nakon razgovora o kreativnim industrijama biće priređen muzički dio programa u kojem će nastupiti duo Enes Tahirović (džez pianist) i Maša Vujadinović (vokal).

Napomena: Izlaganje gospodina Leševića biće na engleskom jeziku.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: