Spark.me predstavio zvanične blogere

Jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, Spark.me, održaće se po treći put, 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Organizatori su u nedelju, 15. marta, predstavili Spark.me zvanične blogere:

Nikola Jovanović (Srbija) –  Izvršni direktor u Berzi znanja. Društveno preduzetništvo u Habčetu. Konsultant za HR, CSR i onlajn marketing u Tuturutu konsaltingu. Mašta o stvaranju novog, drugačijeg obrazovnog sistema.

Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina) – Community Manager u Prime Communications, agenciji za odnose s javnošću i marketing. Jedan od osnivača “Zenica-Online”, internet magazina o njenom rodnom gradu.

Matt Lambert (SAD, Crna Gora) – Community Developer u Meanderbug.com, startapu koji promoviše održivi turizam u Južnoj Evropi. Pripovjedač u DiskorsProjekt.com. Zaljubljenik u kafu.

Miloš Đajić (Srbija) – Predsjednik Upravnog odbora Centra modernih veština. Aktivista u duši.

Jelena Močević (Bosna i Hercegovina, Francuska) – Rukovodilac projekta Evropski dani nasljeđa, Savjet Evrope. Zanesenjak društvenih medija. Strastveno zaljubljena u ideju pomaganja ljudima putem tehnologije.

bloggers-top

Dragana Nikolić (Srbija) – Onlajn marketing menadžer u HORISEN Marketing Technology. Brend novinar. Istraživač digitalnih medija.

Petra Slanič (Slovenija) – Radi na području novih medija u UNICEF Slovenija. Pokušava da napravi svijet boljim mjestom.

Snežana Subotić (Srbija) – Konsultant/trener u One2Grow ageniji. PR menadžer za TEDxBelgradeWomen i TEDxNoviSad.

Una Zabunov (Srbija) – Menadžer za digitalni marketing u kompaniji Telekom Srbija.

Dajana Šipraga Zlojutro (Bosna i Hercegovina) – Socijalni radnik. Porodična terapeutkinja. Biciklistkinja. Mama.

Ako još uvijek niste obezbijedili svoje mjesto za Spark.me, krajnje je vrijeme da to uradite! Karte trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 150€, odnosno 70€ za studente. Ove cijene važe do 30. aprila. Vidimo se na Sparku!

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: