Osvoji kartu za jednu od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u regionu – Spark.me 2019

Sa željom da omogući zainteresovanim mladim ljudima da se bliže upoznaju sa profesijama budućnosti i načinima na koje tehnologija mijenja poslovno okruženje ali i našu svakodnevnicu, kompanija doMEn d.o.o., agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, je objavila takmičenje za srednjoškolce i studente koje za cilj ima da 5 najboljih učesnika nagradi kartom za Spark.me. Spark.me je jedna od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je ove godine zakazana za 25. i 26. maj, i organizuje se u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu.

Digitalizuj.Me je, sedmu godinu za redom, partner u organizaciji ovog vrhunskog događaja!

Kako se možete prijaviti?

Sve što je potrebno da bi se učesnici prijavili je da pošalju svoj rad (u vidu teksta, video snimka ili grafike), na jednu od sljedeće dvije teme – „Naučnik u mom komšiluku“ (u okviru koje će predstaviti osobu iz svoje okoline koja inspiriše mlade ljude da se bave naukom ili je na polju nauke ostvarila značajan doprinos) i „Sljedeće veliko tehnološko dostignuće“ (u okviru koje će predstaviti tehnološko dostignuće za koje smatraju da će značajno uticati na živote ljudi u godinama koje dolaze). Rad je potrebno poslati na email adresu [email protected] a rok za prijavu je 26. april. Pravo učešća imaju srednjoškolci i studenti osnovnih i specijalističkih studija crnogorskih univerziteta koji su mlađi od 25 godina. Dobitnici će biti objavljeni 30. aprila na portalu www.stemedukacija.me, gdje mogu naći i više informacija o takmičenju.

Zašto posjetiti Spark.me?

Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Osvojene karte uključuju pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Karte ne uključuju troškove prevoza i smještaja.

Spark.me 2018 conference © photography Sergej Zabijako

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena tri ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija) i Kejt Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija je praksa utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednom periodu će organizatori objaviti imena ostalih govornika na konferenciji.

Spark.me, jedna od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Cijena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 14. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje.

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencijeFacebook stranicuTwitter nalog i Instagram nalog.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: