Prijavite se za besplatnu radionicu “Kako da poslujete na Airbnb platformi”!

Jedna od najzanimljivijih platformi za putovanja na svijetu koja gostima pruža lokalni doživljaj mjesta koje posjećuju je Airbnb. Da Airbnb predstavlja poseban izazov za zaposlene u turizmu, pokazalo je i istraživanje gde je samo oko 30% ispitanika koristilo ovu platformu, a preko 50% želi da unaprijedi korišćenje iste u narednoj godini. Stoga je radionica posvećena baš Airbnb platformi logičan korak poslije Booking.com i Tripadvisor radionica gdje su ove platforme detaljno obrađene. Na ovom linku možete da se prijavite za učešće na online radionici i saznate sve što vam je potrebno da se na uspješno pozicionirate na ovoj platformi. Kada se prijavite, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati 12. novembra u 18:00h. Učešće je potpuno besplatno!

Šta se može naučiti na besplatnoj radionici? Na radionici posvećenoj Airbnb platformi ćete saznati i naučiti ključne karakteristike i benefite koje ova platforma omogućava, kako da kreirate Airbnb nalog i postavite smještajni objekat, kako da optimizujete profil smještajnog objekta i da upravljate recenzijama na profilu. Takođe na radionici ćete imati priliku da dobijete smjernice za kreiranje i postavljanje dobrih fotografija i da se upoznate sa primjerima dobre prakse. Sve odgovore i informacije o Airbnb platformi dobićete od Milana Stojkovića, vlasnika agencije Etourism Consulting, koji posjeduje više od 8 godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu. Milan je stekao iskustvo u radu sa domaćim ali i klijentima iz inostranstva kao što su hoteli, turističke agencije, organizacije i udruženja, javne ustanove, pojedinci, pa čak i jedna evropska kraljevska porodica! Privržen edukaciji i dijeljenju znanja, što kao nekadašnji profesor u turističkoj školi, tako i kroz brojne edukacije, seminare i konferencije. Trenutno je najviše angažovan na kreiranju online marketing strategija za klijente.

Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori da se prijave na besplatnu onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad unaprijede svoje vještine i poslovanje.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno su organizovane tri radionice – „Booking.com za početnike“, „Booking.com – napredna radionica i „TripAdvisor – sve što treba da znate“.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: